Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Precizare MApN referitoare la fostul angajat acuzat de terorism

Ministerul Apărării a dat publicităţii o precizare referitoare la persoana numitului Aurel Frăţilă, cel care a fost acuzat de terorism.
În respectiva precizare se afirmă următoarele:

“Aurel A. Frăţilă a urmat cursurile Secţiei Aeronave a Academiei Tehnice Militare, din Bucureşti, în perioada 1990-1996, în anul 1993 acordându-i-se gradul de locotenent.

După absolvire a fost repartizat la o escadrilă de aviaţie a Forţelor Aeriene ca inginer pentru exploatare, funcţie pe care a ocupat-o între 25 mai şi 15 iunie 1996, dată la care a fost trecut în rezervă.

Pe timpul întregii activităţi desfăşurate în M.Ap.N., Aurel A. Frăţilă nu a participat la misiuni în străinătate”, se spune în încheierea comunicatului.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Precizare MApN referitoare la fostul angajat acuzat de terorism”

 1. LICA says:

  O VRAJEALA CAT O limbaj moderat DE MARE.
  EXPORTURILE DE ARMAMENT DIN ROMANIA , SUNT EXECUTATE CU APROBARE DE LA CSAT , UNDE SEF ESTE TOVARASUL TRAIAN BASESCU, GUVERNATORUL COLONIEI , UNDE A BULIBASIT ABSOLUT TOTUL , INCLUSIV PENSIILE MILITARE DE STAT PENTRU MILITARII DE CARIERA SI A PASTRAT EFECTUL LOR ASUPRA BRAVILOR MAGISTRATI MILITARI.

 2. arti78 says:

  Poti sa afirmi “fost militar” dupa 20 de zile de serviciu ?! Voi nu vedeti ca presa si-a cam luat-o in cap? Ei anunta, insinuos:
  – stirea nr. 1: militar roman acuzat de trafic cu armament
  – stirea nr. 2: militar roman acuzat ca a primit spaga pentru a facilita angajari in armata si la ISU.
  BAI, ADORMITILOR DE ZIARISTI!
  La stirea nr. 1 este vorba de un fost inginer militar cu o vechime in serviciu de 20 de zile, care a a fost trecut in rezerva acum 6 ani ! Pai, asta este militar ?!
  La stirea nr. 2 este vorba de un fost miliatr angajat pe baza de contract care a iesit din armata in 2009, adica acum 4 ani. Si asta-i militar ?!
  ATUNCI DACA EI SUNT MILITARI, NOI CEI CARE AVEM PESTE 20 DE ANI IN ARMATA SI BENEFICIEM DE PENSII, DE CE NU MAI SUNTEM CONSIDERATI MILIATRI ?!
  Alo, onor MApN ce are de spus ?!