Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Predarea – primirea funcţiei de şef al SMFN

Sâmbătă, 3 iulie, în Portul Militar Constanţa s-a desfăşurat ceremonia de predare – primire a funcţiei de şef al Statului Major al Forţelor Navale.

Contraamiralului Dorin Dănilă, care a trecut în rezervă, a predat funcţia de şef al Statului Major al Forţelor Navale contraamiralului Aurel Popa, fost comandant al Flotei.

Noul comandant a primit steagul de identificare şi marca de comandament a şefului SMFN.

La ceremonie au participat ministrul apărării naţionale, Gabriel Oprea, şi a şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, reprezentanţi ai Statului Major General, ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, ai Bisericii Ortodoxe Române, ai administraţiei publice locale, comandanţi de mari unităţi şi unităţi din Forţele Navale, ofiţeri şi maiştri militari de marină activi şi în rezervă.

sursa: Biroul de Presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Predarea – primirea funcţiei de şef al SMFN”

 1. ion says:

  Felicitari D-lui contraamiral Popa pentru promovare,parca incepe sa se intre in normalitate, sa fie numiti in functie oameni pregatiti si cu experienta in domeniu.

 2. cocorul says:

  Sper sa izbuteasca sa scoata Marina Militara din situatia grea in care s-a ajuns. Felicitari!

 3. pescarul says:

  Hai sa fim seriosi domnilor!Daca aveti sperante de la acest individ ,e grav!

 4. gicu says:

  felicitari domle, e tare comunismul, inca e tare ! Marina nu are bani de salarii dar la festivitati primii !