Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Premierul Ungureanu – nemulţumit de reforma din Poliţie

Ungureanu la bilantul politiei. foto cotidianul

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent la bilanţul activităţii Inspectoratului General al Poliţiei Române pe 2011. Deşi din cadrul MAI, Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut cel mai mult de “suferit” apropos de disponibilizări şi reorganizări, noul premier a afirmat că “procesul de reformă nu presupune doar concedieri şi reorganizări de organigrame, ci profesionalizare şi introducerea unor standarde de calitate în activitate”.

Vădit nemulţumit de felul în care s-a făcut reforma în acest domeniu, Ungureanu a spus:

“Nu pot să nu spun că ori de câte ori vorbim, de la an la an, de o nouă reformă în activitatea Poliţiei Române, încep să cred că ea nu a fost niciodată începută, că fiecare nou conducător, nou şef de departament, are o viziune proprie asupra înţelesului acestui termen şi îşi pierde legătura directă cu problemele reale, evitând să se refere la disfuncţionalităţi sau la problemele reale ale sistemului”, a spus Ungureanu, citat de MEDIAFAX.

“Puteţi fi convinşi că personal mă voi implica în schimbările pe care le veţi implementa în organizarea mai bună a activităţii dumneavoastră, în selecţia şi promovarea cadrelor, atât timp cât voi înţelege căror disfuncţionalităţi ele le răspund. Eu nu sunt adeptul, domnule ministru, al schimbării de dragul schimbării”, s-a adresat Ungureanu ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, şi reprezentanţilor Poliţiei Române.

 

Sursa:  MEDIAFAX

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Premierul Ungureanu – nemulţumit de reforma din Poliţie”

  1. FEDERATIA MILITARILOR says:

    PE DATA DE 23.03.2012 FEDERATIA MILITARILOR DIN ROMANIA ORGANIZEAZA O SEARA DE SOCIALIZARE INTRE CADRELE MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE DIN BUCURESTI CU PARLAMENTARI DIN COMISIILE DE APARARE ALE PARLAMENTULUI.DORITORII SE POT INSCRIE LA ADRESA DE MAIL: federataimilitarilor@ymail.com pana cel mai tarziu vineri 02.03.2012 orele 16.00 timitand gradul,numele si prenumele , sectorul de domiciliu si adresa de mail unde vor primi detalii despre intalnire.

  2. iceparu says:

    @subiect interzis.ungureanu este sau nu lustrat?membrii ai cc al utc se cerea obligatoriu sa fie membrii pcr.mai mult decat atat functia de la utc era completata cu functie pcr.imi amintesc ca un secretar utc de la judet era obligatoriu secretar adjunct pcr. la judet.idem la municipiu .idem la intreprindere.concluzie.toader de la galati este aerian.o spune un cunoscator al sistemului.cei de la usl daca vor cere detalii lui iliescu se vor convinge de la realitate.unde or fi cartile de partid?unde o fi arhiva CC al pcr?