Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Premii şi diplome de excelenţă acordate de Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare

Colegiul National de Apărare. foto cnsp.unap.roCu o zi în urmă, Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare (CNAp) a decernat premiile anuale şi a acordat diplome de excelenţă, potrviti AGERPRES.
Preşedintele Fundaţiei CNAp, Mihail Vasile Ozunu, a decernat – în cadrul festivităţii desfăşurate la Cercul Militar Naţional- diplome de excelenţă premierului Victor Ponta, ambasadorului George Maior, directorul SRI, vice-premierului pe probleme de siguranţă naţională, Gabriel Oprea, ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, şi gl.(r) Nicolae Spiroiu, fost ministru al Apărării Naţionale.

În cadrul ceremoniei au mai fost acordate diplome de onoare şi premii şi a fost lansat nr. 1 din seria a IX-a a Revistei Fundaţiei.

Au participat membrii Fundaţiei, absolvenţi ai CNAp, oficiali din domeniul politico-militar, din mediul universitar, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Fundaţia Colegiului National de Apărare a fost înfiinţată în anul 1993.

Membrii ei sunt, în principal, absolvenţii Colegiului Naţional de Apărare (CNAp).

Principalul scop al Fundaţiei este identificarea, susţinerea şi promovarea intereselor României în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

Din anul 2004, organizaţia a fost declarată ca având “utilitate publică”, potrivit AGERPRES.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Premii şi diplome de excelenţă acordate de Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare”

  1. indisciplinatu says:

    Da, da…lu’ domnu’ premier si lu’ domnu vice-premier goprea…diplome de excelenta, in ce, de ce si pentru ce???…pe principiul “scama de pe umarul/reverul sefului”…saraca fundatie, mai “papa” si ea niste banuti de la bugetul statului, ca deh, sa “mananca si gura lor”! Hai ,..sarbatori fericite la toti!!!

  2. Fani says:

    Aici a abso[lv][rb]it si vitanja lui masa verde Udrea..”Bun” colegiu..