Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Președintele a semnat Decretul de retragere a unei decorații cu însemn pentru militari

Președintele Traian Băsescu a semnat pe 9 mai Decretul de retragere a unei decorații cu însemn pentru militari.

În comunicatul Președinției României se specifică faptul că, prin semnarea acestui decret “se retrage Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, acordat prin Decretul nr. 981 din 29 noiembrie 2002, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 911 din 14 decembrie 2002, domnului Cătălin Voicu”.
Această hotărâre a fost luată, “având în vedere Decizia Penală nr. 86 din 22 aprilie 2013 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României”, se mai precizează în comunicat.

Sursa: comunicat al Președinției României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Președintele a semnat Decretul de retragere a unei decorații cu însemn pentru militari”

 1. indisciplinatu says:

  Cu asta, personal, sunt intrutotul de acord…doar asta spune si legea.
  Ca si-a facut imagine -EL,UNICUL- pe seama “penalului”, e alta poveste,…s-ar putea, candva, in viata asta sa devina amici de puscarie,..si atunci??..la ce te bati cu caramida in piept, domn’ president??

 2. Bailes Felix says:

  Ma intreb pe mine insumi,si va intreb si pe dv.,cititorii acestui saite?!!!Cum a reusit acest CATALIN VOICU,promotie 1986….sa ajunga la gradul de GENERAL CU O STEA !!!!! prin anii 2004?????Oare ce a facut acest excroc….domnilor….ce structuri a comandat?!!!Vai de armata …ulii?!!!

 3. gheo says:

  Pai asta-i “glagorie”, cum naiba sa nu stii ca asta a fost un “infractor arhi-cunoscut” in mediile “lor inalte si lipsite de onoare, demnitate, ” ci doar “imbaxite” de “mismasuri, aranjamente penale … etc”, ce prost crede lucrurile astea, cand chiar si la nivelul unui “satuc amarat”, se stiu cei care “aranjeaza, masluiesc tot cu acordul celor mari si in majoritatea covarsitoare a situatiilor … chiar in favoarea lor”, ce prost poate crede ca, acel ordin a fost acordat pentru … “merite”, care ?, poate cele prin care a “facut aranjamente si masluiri, ilegalitati … tot pentru ei si deci ca … “recompensa mizerabila pentru servicii murdare “, cat de prosti suntem considerati si … acceptam sa fim considerat !.

 4. Catalin Voicul, era capitan in 22 decembrie 1989, si facea parte din grupa de transmisiuni a MApN, fiind sub comanda lui Parcalabescu. Se pare cea el i-a dat pistolul lui Milea Vasile, acum nu se stie precis (cine ar fi avut interes) cu teava in fata sau cu teava in spate, cu care a fost (sin)ucis Ministrul Apararii Nationale. El a primit pentru acest gest toate drepturile conferite prin statutul de revolutionar, grade succesive acordate de Militaru Nicolae, VA Stanculescu, N Spiroiu, Babiuc, M Pascu, etc. Fiind in misiune la Procuratura Generala, s-a asociat cu niste procurori si au constituit o GRUpare de interese in special economice dar nu numai, pentru a dirija anumite solutii judiciare in interesele unor organizatii care lupta de mult timp impotriva invependentei si suveranitatii Romaniei. E bine ca i-a fost retrasa decoratia, n-o merita, cu atata mai mult cu cat, uitase de unde a plecat. In timp ce colegii sai, mancau ciolan cu fasole odata pe luna, in rest post negru, adica numai apa de foc si paine de secara, el se afirma la Marriot in compania unor bambine de 17-22 de ani, cu mese ce depaseau 500 de euro meniul, dupa care sforaia in camera de Hotel de se cutremurau lampile de veghe de la subsol. In rest, ca mai toti ofiterii avansati dupa, baiat de spritz, o friptura, o cafea o gagica, etc. Niet cultur la Catalin, este TABULA RASSA, ca orice transmisionist care se respecta stie sa minta frumos, mai ales colegii si femeile cu care intra in contact. Este in schimb zgarcit, odata la o prostituata nu i-a platit prestatia, pentru ca n-a avut erectie. Pai ce vina a avut profa de segs, daca Catalin si-a bout mintile de la revolutie in coace si a uitat de unde a luat, pentru ce a luat, cu sa dea, ce sa spuna si ce sa nu spuna. Jos decoratiili, jos gradele, confiscare speciala extinsa si o pensie de militar de 750 lei pe luna, pana la profod. Asta merita un membru important al Asociatiei Lichidatorilor Romaniei. Receptie…

 5. Bailes Felix says:

  Putin probabil ca in 1989 Catalin Voicu sa fi avut gradul de capitan,fiind promotie 1986…adica in trei ani sa aiba 2 avansari.?!!!Si atunci erau avansari la exceptional,dar totusi nu avea cum sa prinda 2.