Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Preşedintele Comitetului Militar al NATO, amiralul Giampaolo Di Paola – prezent în România

Preşedintele Comitetului Militar al NATO, amiralul Giampaolo Di Paola, se află într-o vizită de două zile în România, la invitaţia şefului Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin.
Amiralul Giampaolo Di Paola are programate convorbiri oficiale cu conducerea Ministerului Apărării Naţionale, cu ministru Gabriel Oprea, cu şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin

Totodată, el va  susţine la Universitatea Naţională de Apărare o prelegere cu tema “Contribuţia militară la elaborarea noului concept strategic al NATO”.

Amiralul Giampaolo Di Paola şi amiralul Gheorghe Marin vor susţine scurte declaraţii de presă, la sediul Universităţii Naţionale de Apărare.

Sursa: comunicat al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.