Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Preşedintele Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor, despre Vasile Marica

Preşedintele Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex”, Vasile Lincu, a declart că “liderul Alianţei “Sed Lex”, Vasile Marica, solicita şefilor Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV) funcţii în vămi, ca şefi de tură şi şefi de vamă, iar în acest sens există şi o înregistrare”.

“O să fim în măsură la un moment dat să vă prezentăm o înregistrare prin care Marica Vasile solicita şefilor Autorităţii Naţionale a Vămilor funcţii în vămi, şefi de tură şi şefi de vamă”, a precizat Lincu.

Liderul Alianţei “Sed Lex”, Vasile Marica, a şantajat toţi directorii Autorităţii Naţionale a Vămilor, indiferent de culoarea politică, pentru că avea oameni în toate punctele vamale şi ştia tot ce se întâmplă acolo. Cel puţin, asta a declarat Marius Ungureanu, fost şef de vamă.

Marius Ungureanu, care spune că între 1990 şi 2003 a lucrat la Vama Giurgiu, mai întâi ca lucrător vamal, apoi ca şef de tură şi şef la vama Mocănaşu – Giurgiu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată de Sindicatul “Pro Lex”, că angajaţii vamali îi dădeau bani lui Vasile Marica pentru menţinerea pe funcţie, pentru promovare, pentru a nu fi daţi afară în cazul restructurărilor.

“Nu aveai cum să scapi de sistemul lui Marica. Dacă te retrăgeai din această caracatiţă, nu-ţi mai dădea subiectele de la examene, luai notă mică indiferent de cât te pregăteai”, a spus Ungureanu, citat de MEDIAFAX.

Potrivit lui Ungureanu, Vasile Marica a plecat de la Vama Focşani pentru că a avut probleme cu legea, iar unchiul său a fost implicat într-un caz cu Gigi Kent.

Ungureanu a mai spus că “trebuie tăiat capul caracatiţei”, altfel degeaba sunt arestaţi o mie de oameni în vamă.

Notă: Este interesant că doar acum ies la iveală atâtea “adevăruri”… În interesul cui?

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Preşedintele Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor, despre Vasile Marica”

 1. Pantera Roz says:

  Ce tara,nene…Vasile Lincu asta de la “PRO LEX” are brusc niste revelatii de cade cioara din pom…Pai pana acum de ce a tacut,daca stia toate chestiile astea?! Eu unul l-as lua si pe el la scuturat pentru tainuirea infractorului sau a unei infractiuni,sau cum i-o zice in Codul Penal ! Eventual sa imparta frateste celula cu Marica,daca e adevarat ce spune.Ce l-a apucat taman ACUM ?! Ei,”prietenii stiu de ce”…De fapt stim cu totii….

 2. Bure Bista says:

  Pt Pantera roz
  Adevarat graiesti. Cum de nu a zis nimic si unde l-a tinut ascuns pe autodenuntator?

 3. Maria says:

  Baietii cu caschetele, cei din septembrie, erau in marea lor majoritate de la Pro Lex.Atunci Lincu striga JO….insteresanta schimbare de atitudine! JOcuri!!

 4. Pantera Roz says:

  @ Maria

  Pai le-a marit nivelul functiilor(implicit salariile-normal) in octombrie,le-a marit iar salariile in ianuarie 2011 si normal ca au schimbat macazul…Ca si ai nostri activi ca brazii din MApN,care tac asurzitor…C’est la vie…