Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Problema scutului antirachetă va mai fi dezbătută în mai 2012

NATO speră că se va ajunge la un consens cu Rusia în privinţa sistemului de apărare antirachetă. Acest lucru se va întâmpla la următorul summit al Alianţei Nord-Atlantice, care se va desfăşura în mai 2012 la Chicago.
Declaraţia a fost făcută de Secretarul general al organizaţiei, .

“Sper că ne vom întâlni peste mai puţin de un an la summitul NATO de la Chicago şi vom putea ajunge la un acord în domeniul apărării antirachetă, care va asigura securitatea teritoriilor statelor NATO şi a Federaţiei Ruse. Şi va face acest sistem mai eficient”, a afirmat Anders Fogh Rasmussen, la reuniunea Consiliului NATO-Rusia din oraşul Soci,potrivit RIA Novosti, preluat de AGERPRES.

Sursa: RIA Novosti, AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.