Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Producătorul de Kalaşnikov ar putea intra în faliment

O instanţă de arbitraj din Rusia a acceptat analizarea unei cereri de stabilire a falimentului companiei care fabrică celebrele mitraliere Kalaşnikov, relatează presa rusă, citată de MEDIAFAX.

O instanţă din republica rusă Udmurtia a confirmat că solicitarea de iniţiere a acţiunii judiciare a fost depusă de o companie necunoscută, numită Gremiha. Nu s-a menţionat care este legătura între iniţiatorul acţiunii judiciare şi Izhmaş, proprietarul uzinei Kalaşnikov.

Primele audieri în acest proces vor începe pe 7 octombrie.

Analiştii cred că declararea falimentului va ajuta compania Izhmaş, cel mai mare producător de armament din Rusia, să facă faţă debitelor, avertizând însă că un nou val de disponibilizări va afecta regiunea.

sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.