Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Prototip rusesc – Su-35 Flanker, a luat foc la decolare

Un prototip al avionului multi-rol, de producţie rusească, Su-35 Flanker, a luat foc în momentul în care efectua manevrele de decolare, pe aeroportul de la Dzemgi, în Rusia orientală.
“Accidentul a avut loc duminică, 26 aprilie, pe aeroportul din Dzemgi, în momentul decolării”, a declarat Vitali Tiulkin, purtătorul de cuvânt de la baza aeriană Komsomolsk Amur.

“Pilotul a reuşit să se catapulteze în condiţii de siguranţă”, a mai spus Vitali Tiulkin.
Deocamdată se apreciază că accidentul s-a produs din cauza unei fisuri la pompa de alimentare cu combustibil a avionului.

Avionul era unul dintre cele trei prototipuri supuse testelor de verificare. El făcea parte din generaţia “4++” şi utiliza o tehnologie de generaţia a 5-a.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Prototip rusesc – Su-35 Flanker, a luat foc la decolare”

 1. DE CE BAL says:

  Mesaj indirect: noi ne perfectionam avioanele multi-rol.
  Ce state din vecinatatea Rusiei au nevoie de asa ceva?…

 2. Ando says:

  Dar ce state isi mai permit sa se ocupe la acest nivel de perfectionarea mijloacelor aeriene? Ce mai reprezentam noi care am avut reprezentanti printre pionierii aviatiei? Incidentele sunt inerente.

 3. DE CE BAL says:

  Invitatia Moscovei la achizitionarea de avioane multi-rol rusesti este stravezie.
  Romania, cu aviatia pusa pe chituci, cu fregate vechi, mai ramane doar cu o armata de… nisa.
  Respectiv buna de trimis batalioane de sacrificiu acolo unde armatele occidentale trimit doar emisari si generali, pe post de controlori.
  Apropo!
  Unde a efectuat tragerile cu artileria, inainte de 1989, actualul sef al Fortelor Aeriene Romane? In URSS?

 4. burebista says:

  BRAVO RUSIA !!!