Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Putin a ordonat verficarea nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor din centrul şi vestul Rusiei

Putin îmbrăcat adecvat momentului electoral foto Capita

Vladimir Putin a ordonat verificarea nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor din centrul şi vestul Rusiei, potrivit BBC News Online, citat de Interfax.

“Conform ordinului dat de preşedintele Rusiei, astăzi, la ora 14.00 au fost puse în stare de alertă forţele Districtului Militar Vestic şi unităţile staţionate în cel de-al doilea comandament al Districtului Militar Central al armatei implicate în apărarea aerospaţială, trupele aeroportate şi avioanele de transport”, a declarat ministrul Apărării, Serghei Şoigu, citat de agenţia Interfax.

Districtul Vestic îşi are baza la Sankt Petersburg şi se întinde din zona arctică de vest a Rusiei până la graniţa cu Ucraina şi Belarus. Districtul central îşi are comandamentul la Ekaterinburg şi se întinde din Siberia până la vest de Munţii Ural.

Această mişcare de trupe survine pe fondul tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina, al cărei preşedinte prorus Viktor Ianukovici a fost înlăturat de la putere de protestatarii prooccidentali la sfârşitul săptămânii trecute.

Sursa: Interfax

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

21 Responses to “Putin a ordonat verficarea nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor din centrul şi vestul Rusiei”

 1. Marlon Juvet says:

  Rusii fac singurul lucru la care au impresia că se pricep. Aşa zise demonstrații de forţă. Câtă substanță au chestiile astea? Eu vă recomand cartea istoricului rus Mark Solonin, “Butoiul şi cercurile”. Sau cărţile lui Vladimir Rezun, a.k.a. Viktor Suvorov. Nimic nu s-a schimbat faţă de vremurile alea. Nimic. Prin anii 2000, un batalion de tancuri rus, pe punctul de a fi dislocat în Cecenia, a fost întors din drum pe ultima sută de metri. Ofiţerii şi soldaţii unităţii vânduseră pe piaţa neagră explozivii din plăcile de blindaj reactiv ale tancurilor.

 2. CITITI CU ATENTIE ! DE MAI MULTE ORI ! SPERANTA NU MOARE NICIODATA !

  Nu o să spun că primarul german al Sibiului este un om providențial pentru guvernarea României. Dar cred că domnul Klaus Iohannis poate reprezenta un impuls și un reper pentru multașteptata primenire, calificare și eficientizare a clasei politice autohtone. Cred și că afinitatea sa cu spațiul germanic, îndeosebi cu Germania, care a devenit principalul motor economic, contributor financiar și lider politic al Uniunii Europene, poate fi de bun augur pentru evoluția viitoare a României, începând cu accederea în spațiul Schengen. Nu în ultimul rând, în jurul lui Klaus Iohannis, care, să nu uităm, a câștigat patru mandate de primar într-un oraș cu 98 la sută populație de naționalitate română, s-ar putea crea un nou curent politic și chiar s-ar putea structura o nouă forță politică, care să servească interesele românilor și ale României. Mai ales că, dacă USL s-a dovedit până la urmă a fi o struțo-cămilă, noua USD compare multor români drept o combinație între un crocodil, un rinocer și un varan. De aceea, cred că a venit vremea teutonilor în politica românească. Adică a unor oameni politici care să poarte armurile grele ale competenței, experienței, decenței, rigurozității și resposabilității.

  București, Senator independent

  18.02.2014 Valer Marian

 3. Cip says:

  Ce-mi place la rusi astia! Apropo de Suvorov, cand sa se apere si ei, gata primii pe care-i pun la treaba sunt parasutistii si ale lor avioane de transport.

  Si acum ma intreb (vorba vine) ca si nen’tu Suvorov: ce mama dracu de aparare se face cu parasutisti, ha?

 4. szilard says:

  Dar ai vazut ce muian are iohanis asta ?
  De parca ne-ar face o favoare sa ne vorbeasca.

 5. grigore says:

  Mai “apatridule” care te ascunzi sub numele hunilor si al unchiului Sam, tu chiar nu ai nimic, nimic de lucru? Stai toata ziulica aici si, precum Soros, te faci ca le sti pe toate si arunci fel de fel de laturi in gurile catorva “cascati”, care zic “mama , ce le mai stie asta”? Mai stai , naibi, pe craca ta, ori du-te intr-un balci, unde poti striga ce-ti trece prin cap (pana s-o gasi cineva sa-ti puna camasa aia, zisa “de fortza”!

 6. grigore says:

  Fiecare respecta cat il duce capul. De fapt, m-as fi simtit ofensat daca ai fi scris”cu respect”. Chiar jignit si . . . murdarit! Asa este, de la distanta si eu vad bine, cu cine avem de-aface!

 7. Marlon Juvet says:

  @administrator – dacă tot nu sunteţi în stare să-i daţi un reject, io vă propun să îl luați ca autor de analize, cu carte de muncă, pe dementul ăsta Horvath, şi să vă validaţi unii pe alţii. Punct.

 8. Robert Horvath Sua says:

  @ Ador atacurile la persoana.
  Sper sa fie personale si nu dictate de obligatii de servicu….

 9. Messerschmidt says:

  Propun , ca peste tot pe acest blog pe unde apare acest nascut viu, horwath, sa se puna si partea audio cu imnul tinutului secuiesc, asa cum cantau ungurii la meciul cu steaua, de parca erau la ei acasa. Cu atat mai mult, sunt uluit de viteza de asociere a psd cu udmr, mai ales la ministerele care ne vor permite sa murim mai repede – sanatate si mediu. Daca cumva, se schimba vreunul din ministere, sa li se dea cel al educatiei, sa invatam si maghiara in mod obligatoriu, si de ce nu sa devina chiar limba oficiala nr 1. Cat blestem pe aceasta tara sa fie guvernata de unguri?!

 10. karadeniz says:

  @ R H
  Nu ești nici maghiar, nici român, nici american, ești un nobody, un bătrânel decrepit, atins de paranoia, ajuns în toamna vieții singur și uitat de toți. Pentru a da impresia că trăiești umpli diverse bloguri cu tot felul de scenarii și predicții de care ar râde și copii dacă le-ar citi.
  Sincer mi-e milă și te compătimesc în ciuda disconfortului pe care îl produci.

 11. ANONIM says:

  Taticule,nu ai toate tiglele pe casa>Tu chiar ai ceva la mansarda,mai bine spus ai cap sa nu-ti ploua in gat.Nu lipseste mult ca maine sa te crezi Napoleon sau regina Maria.Fericiti cei saraci cu duhul.

 12. coopernick says:

  Carne de tun. Gratis si fara probleme de constiinta pentru conducatorii militari de orice esalon. Mai ales la rusi. In cate ore e lichidat un batalion de la lansare?

 13. coopernick says:

  Rusia dupa chipul si asemanarea lui Putin. Putin la bustul gol pe cal, Putin la bustul gol pescuind in Siberia, Putin descoperind relicve arheologice pe fundul marii, Putin in kimono cu centura neagra, Putin cu noua mai mica cu 30 de ani,….

 14. cenzura? says:

  Te pune cineva sa-l citesti.Poti sarii comentariile lui .Sau deranjeaza ?

 15. ANONIM says:

  Cu cine naiba vrei sa faca guvernul daca liberali au dezertat?Ori vrei cu aia care au vrut sa ne taie pensiile si care au taiat salariile ,adica cu portohotocalii?Tataie ori ne crezi senili?

 16. szilard says:

  Auzi ma ?
  De ce nu va facet voi i o tara numai a voastra(Ro 100% !?) in care sa va guvernati singuri ?, ca Serbia(par exemplu).
  Acum e clar ca o sa apara acum un alt stat : Republica CRIMEEA !, pentru ca e posibil, dar o tara Harghita, Covasna, Tg. Mures e imposibil, doar o regiune mai aparte cum sint si in Spania, Franta…etc, oricum asta e viitorul Europei : o Europa cu multe Regiuni si dialecte.

 17. E tarziu pentru noi says:

  Probabil ca ai sarcina de servici[ul] sa citesti toate comentarile.Daca te deranjeaza sau crezi ca abereaza poti sa nu-i citesti comentariile..Lasa omul in pace ///

 18. VALICA says:

  SCHIMBAREA ESTE LA ARMATA ROMANA, UNDE DUSMANUL NATIONAL, TRAIAN BASESCU A DESFIINTAT LEGEA PENSIILOR MILITARE DE STAT, PE CAND PUTIN NU S-A LEGAT DE PENSIILE MILITARE, BA DIMPOTRIVA LE-A MARIT . SI NU A FACUT GHIVECI ASA CUM CONTINUA URMASUL LUI BASESCU, JEGUL DE VICTOR NAUM PONTA.

 19. karadeniz says:

  Chiar dacă nu dau bani cerșetorilor de pe stradă prezența lor este agasantă.
  Și pe internet sunt reguli de bun simț.

 20. szilard says:

  Cica la Radu banciu de pe B1 :
  Pai ma tu vii la mine sa-mi poruncesti mie ?
  Ba eu am cumparat ce am, si sa nu te prind la usa mea, CAPICCY ?

 21. szilard says:

  Ca-ti crap capul(cel cu pista de aterizare pentru muste si tintari !).