Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Raed Arafat – numit secretar de stat la MAI

Raed Arafat. foto evzRaed Arafat a preluat, în cursul zilei de 30 ianuarie, la MAI, funcţia de secretar de stat în acest Minister. El va conduce noul Departament de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă.
“Este o oportunitate în faţa căreia nu aveam voie şi nu puteam să spun nu. Responsabilitatea este imensă, îmi dau seama de acest lucru, dar cred că putem face paşi înainte pentru crearea unui model care să trăiască şi care să fie în folosul populaţiei”, a declarat Raed Arafat, care a ocupat anterior funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Fondatorul SMURD a mai declarat “că plecarea sa din Ministerul Sănătăţii nu înseamnă că va rupe relaţiile cu această instituţie, în condiţiile în care structura pe care o coordonează acum implică inclusiv o parte medicală, ceea ce va permite o integrare reală a sectorului de urgenţă”.

Raed Arafat a preluat mandatul de secretar de stat la MAI în prezenţa premierului Victor Ponta şi a ministrului interimar al Afacerilor Interne Gabriel Oprea.

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

12 Responses to “Raed Arafat – numit secretar de stat la MAI”

 1. szilard says:

  Raed Arafat, mai intai sa incepi cu de ce nu a fost salvata viata Aurei, stii tu care…(armata da senzatia).

 2. szilard says:

  Nu este vorba de situatii imposibile, dar un elicopter Puma Socat putea interveni in conditii de vizibilitate de 1 000 m, pentru salvarea Aurei , fara probleme in 30 min. !
  Sintem turci ???, sau GAGAUZI din Turrkmenistan, ???

 3. szilard says:

  Aura a fost cxonstienta 5 ORE, tu poti sa rezisti 5 ore la -5 grade minim ???m, cu rani,
  Eu cred ca sigur nu,…

 4. szilard says:

  -in afara sate razi pe cap mai stii ceva ???

 5. LE MONDE : MAFIA TRAFICANTILOR DE CADAVRE LA PUTERE IN ROMANIA !

  PAREREA MEA : CORECT SPUS

 6. ALT ANONIM says:

  Este singura achizitie buna facuta de Romania in 23 ani.Nu-ti doresc sa te accidentezi cu dat cu oistea in gard sau prin reactii inverse la comanda hais si cea.

 7. szilard says:

  La comandamentul situatiilor de urgenta este nevoie urgent SI de un cap MILITAR inteligent.
  Eu tot le spun solutiile optime(sint specialist in optimizare), dar cine sa le auda ?

 8. szilard says:

  Si cind o vad pe doamna aia cu galbeni la git(medic???) ca zice : 3 moti iiiiiiiiiiiii, ca daca nu erau ei iiiiiiiiii, 3 moti asa frumosi sa-i …..pe toti , SA VINA BULIBASA LU MATALE CACOANA(cacoana a ajuns doftor important mincatas palaria lu matale), CUM E POSIBIL ASA CEVA ???
  CACOANA : ana gaba giubalaba amanana gumu !.

 9. szilard says:

  -zise ea pre limba ei !

 10. ION says:

  Arafat este un om cu foarte multa putere. Sau a fost, pana ieri.
  Arafat a cucerit metodic sanatatea pana s-a ajuns … sa se roage de el sa fie ministru. A refuzat. Ce-i trebuia cand conducea din umbra sanatatea.
  Basescu a incercat, direct, sa-i ia din putere. N-a reusit. Indirect au incercat multi, in primul rand baronii din sanatate, inca de cand a facut primul pas in Bucuresti. N-au putut.
  Iata ca Ponta a reusit. L-a facut din doctor… militian.
  “Nu puteam sa refuz, a zis Arafat”.
  Numindu-l sef peste o structura ‘de interventii”, Ponta a scapat de doua belele: 1. Sta linistit la orice necaz mai mare; 2. I-a luat puterea de la sanatate.
  Sa mai zica cinea ca Ponta (sau consilierii sai) “e prosti”.

 11. ceparu says:

  Hai ca puti a basist.Sa mori tu?

 12. othello says:

  da` un Arafat ROMAN in functie nu poate da Romania asta ??