Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Raidurile NATO în Libia vor continua atât timp cât Gadaffi va fi o ameninţare

În cadrul Conferinţei internaţionale de la Paris, preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au anunţat continuarea atacurilor NATO asupra Libiei. Aceasta, “atât timp cât Muammar Gadaffi va reprezenta o ameninţare pentru poporul său”, citează MEDIAFAX.

“Am convenit pentru continuarea atacurilor NATO atât timp cât Kadhafi şi susţinătorii săi vor fi o ameninţare pentru Libia”, a declarat preşedintele Sarkozy, în cadrul unei conferinţe internaţionale pe tema viitorului Libiei.

“Am anunţat că operaţiunile vor continua atât timp cât va fi necesar, atât timp cât există o ameninţare pentru civili”, a declarat la rândul său Secretarul general al ONU, Anders Fogh Rasmussen.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.