Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rasmussen: aviatia NATO a distrus până acum în Libia 1.800 de obiective

Secretarul general al NATO, Andreas Fogh Rasmussen, a anuntat ca NATO a distrus de la declanşarea operaţiei din Libia 1.800 de obiective.

Aviatia NATO a distrus aproape 100 de centre de comunicaţii, aproape 700 depozite de muniţii şi 500 de vehicule blindate ale trupelor lui Gaddafi.

Armata libiana avea inainte de declansarea operatiei NATO, in martie 2011, aproximativ 2000 de tancuri si 1200 de blindate.

sursa: RIA Novosti

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Rasmussen: aviatia NATO a distrus până acum în Libia 1.800 de obiective”

  1. altfel says:

    Probabil, se va gasi cineva care imi va explica logic cum se incadreaza ceea ce zice acest cetatean in rezolutiile ONU privind instituirea zonei de interdictie aeriana. Ca atunci cand am zis eu ca situatiile astea se folosesc doar pentru improspatarea rezervelor de munitii, hrana, echipament si pentru intretinerea industriilor de armament si pentru impunerea unor cozi de topor, FARA nici o legatura cu legalitatea sau cu democratia, mi s-a explicat ca sunt “p-afarist”.