Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Reprezentantul rus la NATO, Dmitri Rogozin, consideră că idei neo-naziste sunt promovate de Traian Băsescu

Reprezentantul rus la NATO, Dmitri Rogozin, într-un interviu acordat postului de radio Voice of Russia, a declarat că atentatele din Norvegia – care s-au soldat cu 93 de morţi şi numeroşi răniţi – sunt rezultatul neo-nazismului din Europa, ideologie promovată inclusiv de preşedintele Traian Băsescu.

“Unul dintre motivele pentru care ideile naziste continuă să existe în Europa este faptul că în unele ţări ele sunt, de fapt, propagate în mod deschis de anumiţi politicieni”, a afirmat reprezentantul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, citat de MEDIAFAX.

“Recent, preşedintele României, Traian Băsescu, a afirmat că în 1941, şi el ar fi ordonat armatei române să se alăture Germaniei naziste, aşa cum au făcut liderii de atunci ai României. În unele ţări europene, politicieni de rang înalt promovează deschis ideile naziste. Cum să ne mire  atunci că unii oameni de pe stradă preiau aceste idei ca sfaturi pentru acţiune”, a precizat Rogozin, în cadrul aceluiaşi interviu în variantă electornică.

Sursa: Voice of Russia , MEDIAFAX


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Reprezentantul rus la NATO, Dmitri Rogozin, consideră că idei neo-naziste sunt promovate de Traian Băsescu”

 1. watcher says:

  nu-i de mirare… e ca in bancul ala cu radio erevan:
  – e adevarat ca in romania …
  – da, e adevarat !

 2. GIGEL says:

  Doamne,cum cu ajutorul RUSILOR am scapat de turci,unguri,ceausescu….etc.dale Doamne minte acestei natii sa ne scape si de BASESCU.

 3. micutzul says:

  @ GIGEL
  Daca esti tot Gigel care musca, acum te iert.

 4. partizanul says:

  Nonazism!!!!!! Dar de neobolsevism ati auzit mai ficiori. Gigele, tata, cine dracu’ ti-a bagat in cap timpeniile alea cu rusii? In curind o sa ne scape rusnacii si de tara. Cine dracu’ este si “rogojina” asta pe la NATO. Da’ cind ne-au luat Basarabia nu erau cu nazistii!!!! Lasa-ne Gigele, mai citeste mosule.

 5. GIGEL says:

  PARTIZANULE,ce aveam noi ca tara dupa razboi.adica dupa 1945?Cat s-a construit in aceasta tara din 1945 pana in 1989?.Ce mai avem in ziua de astazi?Ciuciu.Sa le multumim alora de la 1917 care au trimis tezaurul la rusi.Ruaii stiu ei mai bine care este cauza de nu vor sa n-il dea inapoi.Dar daca ilprimeam,sigur si pe acest tezaur il vindeam ….pentru o ….frunza,sau stiu eu ….etc.Asa ca,ajuta doamne ca rusii sa-si revina,si atunci si noi ca natiune vom reveni din amorteala asta.Americanii niciodata nu a iubit europenii,ei doar au facut dolari pe prostia lor.

 6. Marlon Juvet says:

  Gigele maică, lasă geopolitica şi pune un pic mâna pe gramatică. A limbii române, de ea e vorba. Pe urmă, discutăm şi de geopolitică.

 7. Marlon Juvet says:

  Aveam impresia că agramaţii s-au strâns toţi, (precum muştele la ….. felinar, la ce cvă gândeaţi?) în tabăra lui Băsescu. Uite că mai greşeşte omu’…. Are ;i aripa socialistă tinichigii ei.