Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Retragerea militarilor români din Irak în ultima fază

Ultimii 280 de militari români din Irak care urmează să fie retraşi din această ţară se află în Kuweit, de unde vor fi transportaţi în România, cu o aeronavă americană.


 
Echipamentele vor ajunge în ţară, până la 25 iulie.

La sfârşitul lunii, în Irak, vor mai rămâne doar patru militari români: trei ofiţeri din misiunea NATO de pregătire a armatei irakiene şi ataşatul militar al României.

România a anuţat că şi-a încheiat participarea la misiunea din Irak la finalul lunii iunie a.c., în conformitate cu acordul româno-irakian privind prezenţa trupelor româneşti în această ţară.

sursa: RADOR

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Retragerea militarilor români din Irak în ultima fază”

  1. OBAMA says:

    Maurii si-au facut datoria. Nu mai merita nici o atentie din partea jurnalistilor, politicienilor, sau cum se mai numesc extraterestrii.

  2. DE CE BAL says:

    Macar in campania pentru Presedintie sa aflam: de ce nu ne-am ales cu nici un contract economic in Irak? Si din ordinul cui au fost transportate doua genti cu dolari, la Bagdad, cu putin timp inaintea eliberarii ostatecilor romani?