Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Reuniunea Comitetului Militar al UE

general maior Danila Stefan foto SMG

general maior Danila Stefan foto SMG

În perioada 12 şi 13 noiembrie, la Bruxelles, se desfăşoară Reuniunea Comitetului Militar al UE, în formatul şefilor statelor majore generale. Din partea României participă Generalul-locotenent Ştefan Dănilă, şeful Statului Major General.
Subiectele de pe agenda discuţiilor sunt:
– operaţiile şi misiunile conduse de Uniunea Europeană,
– pregătirea Consiliului European din luna decembrie a acestui an.

“Cu acest prilej, şeful Statului Major General va reitera sprijinul pentru îndeplinirea obiectivelor misiunilor de menţinere a securităţii şi stabilităţii în Bosnia Herţegovina, de abordare cuprinzătoare a problematicii din Cornul Africii şi securităţii din zonă, din Regiunea Sahel Niger, a misiunii EUNAVFOR Atalanta, precum şi cele de instruire a forţelor armate somaleze şi maliene”, se precizează în comunicatul de presă al MApN.

Generalul-locotenent Ştefan Dănilă va susţine propunerile de sporire a eficacităţii, vizibilităţii şi impactului Politicii Comune de Securitate şi Apărare (PCSA) şi cele pentru dezvoltarea capabilităţilor militare.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Reuniunea Comitetului Militar al UE”

 1. vasile says:

  CINE SĂ-L OPREASCĂ PE FRUNTAŞUL ONŢANU?
  În martie 2007, fruntaşul Neculai Onţanu, era avansat la gradul de colonel , în cadrul unei ceremonii găzduite de Cercul Militar Naţional. Acest ordin aberant a fost semnat de ministrul apărării naţionale Sorin Frunzăverde. La acel moment Neculai Onţanu era singurul primar din ţară care deţinea un asemenea grad. La 1 decembrie 2008 fruntaşul devenea general de brigadă, nu se ştie pentru care fapte de arme, iar la 25 octombrie 2009, obţinea gradul de general maior, urmare a faptului că în campania electorala a promis că-l va susţine pe Traian Băsescu. De acum la toate ceremoniile organizate în Sectorul 2, fruntaşul Onţanu va apărea, mîndru nevoie mare, îmbrăcat în uniforma de general al Armatei Române. Blasfemie mai mare nici că se poate. În toată ţara primarii participă la ceremonii cu eşarfa tricoloră, simbolul autorităţii publice pe care o reprezintă. Priviţi-l cu cîtă mîndrie primeşte raportul acest fruntaş,care chiar se crede general.

  Umilul maistru constructor de la Grupul 2 şantiere al C.C.M.B. prin mijloace ruşinoase a devenit general cu multe stele . Un fost coleg de şantier, perioadă pe care fruntaşul şi-a şters-o din biografie, ne prezintă cum, prin mijloace asemăntoare celor prin care a fost avansat general, a fost ales secretar al Comitetului de partid.” ONTANU ESTE UN IMPOSTOR. CA MAISTRU IN CONSTRUCTII N-A LUCRAT DELOC EFECTIV IN PRODUCTIE. A FOST TOT TIMPUL SECRETAR DE PARTID. IN ANUL 198O LA SEDIUL GRUPULUI 2 SANTIERE AL C.C.M.B. DE PE STRADA FAINARI (VILA ASAN) A APARUT UN INDIVID “ENIGMATIC” CARUIA NU I S-A AUZIT VOCEA TIMP DE O LUNA SI N-A AVUT NICI O FUNCTIE. S-A AFLAT CA RESPECTIVUL,PE NUMELE SAU ONTANU,URMA SA FIE NUMIT (NU ALES)CA SECRETAR AL COMITETULUI DE PARTID,CONDITIE NECESARA PENTRU A URMA CURSURILE ACADEMIEI STEFAN GHEORGHIU. CA A FOST NUMIT REZULTA DIN FELUL IN CARE PRIMUL SECRETAR AL C.C.M.B. (FUNCTIE MARE,C.C.M.B. AVAND PESTE 30 DE MII DE SALARAIAŢI)S-A OCUPAT PERSONAL DE “ALEGEREA”COMITETULUI DE PARTID, ASISTAND LA SEDINTA DE ALEGERI.VAZAND CA ONŢANU CARE ERA TRECUT PRIMUL PE LISTĂ N-A FOST VOTAT DECAT DOAR DE 3-4 MEMBRII, S-A SUPĂRAT FOC.
  PRIMUL SECRETAR A AMENINŢAT PARTICIPANŢII CU ARESTAREA DACĂ NU VOR ŢINE CONT DE INDICAŢIILE LUI ŞI A IMPUS RELUAREA VOTĂRII ÎN URMA CAREIA ONŢANU A PRIMIT TOT UN NUMĂR INSUFICIENT DE VOTURI DAR A FOST IMPUS CA SECRETAR AL COMITETULUI DE PARTID ,IN LOCUL CELUI VECHI, UN OM SERIOS ŞI APRECIAT DE SALARIATI. ONŢANU A DEVENIT REPEDE SLUGA OBEDIENTĂ A RĂPOSATULUI DIRECTOR POPA SI A SUSŢINUT ŞI ACOPERIT TOATE ACTIVITĂŢILE ILICITE ALE ŞEFILOR DE TOATE GRADELE DIN GRUPUL 2 ŞANTIERE. PRIN SERVICIILE FĂCUTE, LUCRĂRI SUPLIMENTARE GRATUITE, A REUŞIT SĂ “URMEZE ” CU USURINŢA CURSURILE ŞI SĂ DEVINĂ ABSOLVENT AL FOSTEI ACADEMII COMUNISTE. ONŢANU EVITĂ SĂ AMINTEASCĂ NUMELE ACESTEI ACADEMII ŞI DECLARĂ DOAR CĂ ESTE ABSOLVENT AL FACULTATII DE SOCIOLOGIE SI PSIHOLOGIE.”
  Acest fruntaş, catalogat de unii drept cel mai tare primar din ţară, probabil pentru a-şi justifica şi stelele de general primite exclusiv pe criterii politice, şi-a înfiinţat o structură denumită pompos Divizia Civică Voluntară de Educaţie şi Instruire pentru Situaţii de Urgenţă (D.C.V.E.I.S.U.) – Bucureşti, cea mai mare forţă voluntară format din circa 1000 de persoane, după cum este aceasta prezentată pe site-ul Primăriei Sectorului 2.
  Surprinde graba formării acestei impresionante structuri. În istoria recentă a României am întîlnit o asemenea situaţie în 1968 cînd, urmare a invaziei Cehoslovaciei de către trupele Tratatului de la Varşovia, preşedintele României a ordonat înfiinţarea Gărzilor Patriotice, care să opună o rezistenţă sporită oricărui agresor extern. În interesul naţional, pe parcursul a doar cîteva zile au fost înfiinţate cîteva zeci de batalioane de gărzi patriotice, care vor participa la defilarea de 23 august 1968 din Bucureşti, demonstrînd voinţa României de a rezista la un eventual atac.
  Oare care este pericolul iminent care pîndeşte capitala României, de a fost absolut necesară înfiinţarea acestei structuri? Cărui interes naţional foloseşte această Gardă Civică? Probabil al UNPR-ului. Ceva nu este în regulă şi cei care au decis şi au demarat înfiinţarea acestei structuri surprinzătoare trebuie să răspundă la cîteva întrebări.
  De ce, fruntaşul Onţanu, şi nu primarul general al capitalei, se ocupă de stabilirea, sistemul de organizare şi funcţionare pe linie ierahică a Diviziei Civice Voluntare de Educaţie şi Instruire pentru Situaţii de Urgenţă (D.C.V.E.I.S.U.) care este organizată la nivelul Bucureştiului?
  De unde provin sumele enorme, în condiţiile recesiunii cu care se confruntă România, acordate în sistem de urgenţă pentru dotarea, înzestrarea şi echiparea noii structuri, avînd în vedere că structurile specializate ale statului au o finanţare care le asigură doar supravieţuirea? Poate să ne explice fruntaşul Onţanu cum şi de ce în noile structuri voluntare vor fi integraţi pe lîngă militarii în rezervă şi militarii activi din structurile specializate?

  Parcă special pentru a spori neîncrederea în scopul real al înfiinţării acestei structuri, la comanda ei a fost numit gen. bg.dr.(r) Constantin Apetroaie. Dacă acesta este una şi aceiaşi persoană cu col. dr. Constantin Apetroaie, expert pe probleme de analiză de intelligence în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, trecut în rezervă la 04 iunie 2010, odată cu avansarea la gradul de general de brigadă, fruntaşul Onţanu are o problemă. Gravă. Nu poţi numi la comanda unei structuri specializată în intervenţia rapidă în situaţii de urgenţă provocate de incendii, cutremure, inundaţii, dezastre ecologice, precum şi în acţiuni de căutare, salvare şi evacuare la dezastre un om care nu a avut nicio tangenţă cu domeniul respectiv. În Japonia şi Turcia, de unde s-a inspirat fruntaşul Onţanu, sigur la conducerea unor astfel de structure, care au acţionat cu suces în situaţii extreme, se aflau specialişti. Chiar nu au existat la nivelul Bucureştiului specialişti în domeniu, sau aceştia nu corespundeau criteriilor de performanţă stabilite de prea exigentul şi prea competentulfruntaş? Apropo, cînd, cum şi după ce criterii s-a facut selecţionarea celor care falnic au defilat cu ocazia Zilei Naţionale? Şi mai ales cum vor fi plătiţi, pentru că în documentele oficiale nu se face nicio referire la acest aspect fundamental?
  Festivităţile organizate la 1 decembrie 2011 au scos în evidenţă un fapt care ar trebui să ne îngrijoreze.. Unii au apreciat că defilarea elevilor seamănă cu cele din timpul perioadei ceauşiste. Personal am participat, copil fiind, la astfel de parade, dar niciodată, eu, prietenii şi colegii mei, nu am defilat aliniaţi,constituiţi în subunităţi, nu am purtat drapele atît de mari. Rigiditatea specific militară a defilării acestor tineri mi-a dat fiori, amintindu-mi de fotografiile cu manifestările tinerilor din organizaţiile paramilitare naziste din Germania. Poate greşesc, dar asta am simţit. Nu ştiu dacă acest fruntaş a avut aprobare de la Inspectoratul Şcolar să implice elevii în astfel de acţiuni. Dar este o acţiune ruşinoasă şi de o periculuozitate extremă în acelaşi timp.
  Dacă la Arcul de Triumf evenimentele au fost organizate exemplar de militarii activi, cîţi au mai rămas, la Sectorul 2 am fost martorii unei manifestări care a demonstrat periculuozitatea extremă pentru democraţia românească a “generalilor de carton”. Erau adunaţi toţi ciorchine în frunte cu Gabriel Oprea, maestru de ceremonii fiind fruntaşul Onţanu. Erau mîndri de festivitatea “grandioasă” organizată, de faptul că au asigurat baia de mulţimi pentru comandantul suprem. Aşteaptă acum să fie recompensaţi pentru obedienţă, cu noi grade sau funcţii. Şi gîndesc înfiinţarea altor structure paramilitare cu ajutorul cărora să-şi păstreze poziţiile politice conducătoare în stat. În acest timp, bucureştenii se băteau pe cele 16.000 porţii de fasole cu cîrnaţi oferite cu generozitate de fruntaşul general Onţanu.
  Cine să-l oprească pe fruntaşul Onţanu? Poate vreo calamitate naturală!
  Col.(r)Remus Macovei
  Cine ne conduce si ne arata calea! Ptiu, drace! CN
  Acesti oameni minunati care ne conduc!

  Leibnitz University din SUA (nu din Germania) este o fabrica de diplome (“diploma mill”) in special pentru est-europeni. Se plateste o taxa si se practica invatamantul la distanta. Asta e ca si cand eu in fata calculatorului, neras de vreo saptamana si scriu cuiva pe mess “sunt blonda si am 90-60-90″.
  “Leibniz University looks like it’s perhaps being run by an Italian located in the Milan area.
  http://www.linkedin.com/pub/3/B38/485.”
  “There do seem to be a number of Europeans who are boasting doctorates from this seemingly-spurious pseudo-American thing.”

  Din punct de vedere al pregatirii profesionale, intr-o tara normala, cazul acesta ar fi o blasfemie, executata imediat.
  Dar la “alesii boborului” e o chestiune perfect normala.
  Cum naiba o fi sarit din scoala … de maistri, direct in postuniversitare?
  In ce limba si-o fi sustinut teza din Leibniz University – United States of America ?

  Curat-murdar (vorba lui Pristanda-personajul lui Caragiale). Dl.Pl.obosit, mai rau mi-ati facut cu datele astea. Si asa aveam o greata, acum mi-e rau tare. Trec peste “cartoanele alea, “diplome”, care sunt date de regula la protocolul unor festivitati , activitati organizate in sectorul sau de activitate , dar sa fi facut general direct din soldat, asta numai in armata lui “peste” mai intalnesti asa ceva . Iar despre studiile facute la SRI si MAI, ca si titlul de doctor, revin la vorba nepotelului meu :”ma lasi!?
  Doamne ! Rau am mai ajuns. Rau a mai ajuns “Armata Romaniei ” !!!
  Am ramas MUT !!

  CIUDAT CAT DE REPEDE AJUNG UNII GENERALI… PESTE NOAPTE, LA APELUL BOCANCILOR, SAR DE LA FRUNTAS LA GENERAL. IA PRIVITI! MAI ALES dl. PD, care, a facut ceva scoli sa ajunga colonel. Chiar si eu, pt. plutonier a trebuit sa fac scoala, sa dau examene. ONTANU A SARIT DE LA TARNACOP, ROABA, LOPATA (TRL) LA EXPERT PARLAMENTAR???

  Neculai Onţanu
  Functia: Primar
  Audiente: Luni, începând cu ora 11.
  Telefoane: 021.209.60.02, 021.209.60.63
  Fax: 021.252.80.39
  Email: neculai_ontanu@ps2.ro
  Date personale: Născut la 13 septembrie 1949,jud.Neamt.
  Căsătorit, 2 copii.
  Studii: Facultatea de Sociologie şi Psihologie
  Activitate profesionala: 1968 – 1995 – Muncitor, maistru principal constructor – în domeniul constructiilor, mai precis al constructiilor de locuinte.
  1995 -1996 – Expert parlamentar la Camera Deputatilor
  1996 – 2000 – Consilier General în Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
  2000 – în prezent – Primar al Sectorului 2, Bucuresti.
  Situatia Militara 1970-1971 – stagiu militar – Regimentul 1 Artilerie, UM Artilerie nr 01217 – Slatina
  General maior în rezerva – Ministerul Apararii Nationale
  Studii postuniversitare
  2010 – DOCTOR în Ştiinţe Militare şi Informaţii – Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”
  INSTITUTIA: Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”, Colegiul National de Informatii
  iunie 2009 – “Securitate nationala ”
  INSTITUTIA: Colegiul National de Aparare
  2007 – “Securitate si buna guvernare”
  DOCTOR în Administratie Publica – Leibniz University – United States of America
  DA SA VEDETI CATE DIPLOME ARE… CHIAR SI DE LA ancmrr
  Diplome si medalii 14 ianuarie 2010 – Diplomă de onoare acordată de Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă
  01 noiembrie 2009 – Medalia comemorativă de aur a Municipiului Veszprem
  22 octombrie 2009 – Premiul de excelenţă conferit de Portalul Naţional de Administraţie Publică administratie.ro
  12 octombrie 2009 – Medalia de onoare conferită de Asociaţia Scriitorilor Bucureşti
  2009 – Diplomă pentru Mecenatul Cultural acordată de Muzeul Naţional al Literaturii Române
  30 august 2009 – ORDINUL “SANCTUS STEPHANUS MAGNUS” conferit de Patriarhia Română
  05 decembrie 2007 – ORDINUL NATIONAL “SERVICIUL CREDINCIOS” ÎN GRAD DE “CAVALER” conferit de PRESEDINTELE ROMÂNIEI domnul TRAIAN BASESCU , “în semn de apreciere deosebita pentru devotamentul pus în slujba cetatenilor, pentru contributia personala la revigorarea culturala si spirituala a Capitalei, prin actiunile organizate pentru ca istoria noastra sa se pastreze vie în sufletele bucurestenilor”
  19 decembrie 2007 – “MERITUL ACADEMIC” conferit de ACADEMIA ROMÂNA, “pentru merite deosebite în promovarea si sprijinirea culturii”
  15 aprilie 2008 – DIPLOMA conferita de COMANDAMENTUL NATIONAL PENTRU SECURITATEA SUMMIT-ULUI , “pentru contributia exceptionala în sprijinul Summit-ului NATO, desfasurat în Bucuresti, România, în perioada 02-04 aprilie 2008″
  06 mai 2008 – Diploma de MEMBRU DE ONOARE conferita domnului colonel (r) Neculai Ontanu de ASOCIATIA NATIONALA A A CADRELOR MILITARE ÎN REZERVA SI ÎN RETRAGERE “ALEXANDRU IOAN CUZA”, “pentru sprijinul permanent acordat Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare în Rezerva si în Retragere din Ministerul Apararii”.
  30 septembrie 2008 – Premiul “Business Press Construct 2008″ – editie aniversara- acordat de Revista BUSINESS PRESS, “pentru aportul adus la dezvoltarea constructiilor si modernizarea infrastructurii din Capitala”
  24 aprilie 2008 – Medalie acordata de Uniunea Scriitorilor cu ocazia aniversarii centenarului, “pentru sustinerea si promovarea culturii românesti”
  23 iunie 2008 – DIPLOMA DE EXCELENTA conferita de Fundatia PanEuropa România “pentru activitatea sustinuta de promovare, protejare si sprijinire a artelor si culturii”
  19 mai 2008 – DIPLOMA DE ONOARE conferita de Prea Fericitul Parinte Daniel, Arhiepiscop al Bucurestilor, Mitropolit al Munteniei si Dobrogei si Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, “pentru merite deosebite în pastrarea credintei si promovarea culturii crestine”.
  29 aprilie 2008 – DIPLOMA ANIVERSARA conferita de ASOCIATIA VETERANILOR DE RAZBOI DIN M.I.R.A. cu prilejul primei sarbatoriri a “Zilei Veteranilor de razboi din România”
  24 aprilie 2008 – DIPLOMA ANIVERSARA conferita de ASOCIATIA NATIONALA A VETERANILOR DE RAZBOI DIN ROMÂNIA. cu prilejul primei sarbatoriri a “Zilei Veteranilor de razboi din România”
  28 februarie 2008 – DIPLOMA DE EXCELENTA conferita de INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA “DEALU SPIRII” AL MUNICIPIULUI BUCURESTI , “pentru activitatea desfasurata în serviciul comunitatii, menita sa asigure protectia populatiei, bunurilor materiale, valorilor de patrimoniu si a factorilor de mediu, sa contracareze efectele dezastrelor naturale si tehnologice si sa initieze masuri de înlaturare a acestora”
  1 ianuarie 2007- Cetatean al Europei – conferit de LIGA CULTURALA PENTRU UNITATEA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI pentru contributia adusa la promovarea europenismului, integrarea României si Bulgariei în Uniunea Europeana si sustinerea românitatii ca parte componenta a valorilor umanitatii.
  3 aprilie 2006 – DIPLOMA ANIVERSARA conferita de JANDARMERIA ROMÂNA “cu prilejul împlinirii a 156 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Române ”
  07 Decembrie 2005 – DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII pentru implicarea deosebita în problematica antidiscriminare si pentru implementarea cu succes a proiectului “LUNA NEDISCRIMINARII ÎN SECTORUL 2″
  9 mai 2005 – DIPLOMA SI MEDALIA JUBILIARA – conferite de ASOCIATIA NATIONALA “CULTUL EROILOR” “cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la victoria Natiunilor Unite Împotriva Coalitiei Hitleriste (1945- 9 mai 2005)”
  4-5 aprilie 2005 – DIPLOMA DE EXCELENTA – conferita de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR AGENTIA NATIONALA ANTIDROG pentru implicarea activa si consecventa în activitatile de prevenire a consumului de droguri în rândul copiilor, elevilor si tinerilor din sector, precum si pentru remarcabila contributie în organizarea Conferintei Internationale DIMENSIUNEA SPIRITUALA ÎN TERAPIA PERSOANELOR DEPENDENTE DE DROGURI
  03 decembrie 2004- DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de FEDERATIA INTERNATIONALA A COMUNITATILOR EDUCATIVE “pentru implicarea deosebita în apararea si respectarea drepturilor copiilor aflati în dificultate ”
  2 iulie 2004- DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de LIGA CULTURALA PENTRU UNITATEA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI ARHIEPISCOPIA SUCEVEI SI RADAUTILOR “pentru contributia adusa la omagierea voievodului Stefan cel Mare si Sfânt, cu prilejul împlinirii a 500 de ani de la intrarea la cele vesnice ”
  Mai 2004 – PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI – conferita de Consiliul de Conducere a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri pentru lucrarea “Proiectul Structurii Sediului Administrativ si Consiliului Local – Primaria Sector 2 Bucuresti”
  3 aprilie 2004 – DIPLOMA ANIVERSARA conferita de JANDARMERIA ROMÂNA “cu prilejul împlinirii a 154 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Române ”
  01 Februarie 2004 – DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de ASOCIATIA NATIONALA A VETERANILOR DE RAZBOI “pentru sprijinul deosebit acordat veteranilor de razboi din Filiala A.N.V.R. sector 2 Bucuresti ”
  DIPLOMA DE MERIT conferita de Guvernul României – Departamentul pentru Relatii Interetnice pentru sprijinul acordat în organizarea manifestarii “Saptamâna diversitatii în România” care a avut loc în perioada 6-12 mai cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Comunitar de actiune pentru combaterea discriminarii
  15 octombrie 2003 -DIPLOMA JUBILIARA conferita de Camera de Comert si Industrie a României si a Municipiului Bucuresti în semn de recunoastere pentru sprijinul primit si pentru deosebita colaborare TOPUL FIRMELOR DIN BUCURESTI Editia a X a 2003
  DIPLOMA pentru Dezvoltarea tehnologiilor informatice în administratia publica conferita de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative – Facultatea de Administratie Publica pentru eficientizarea activitatii administratiei publice locale si îmbunatatirea relatiei -cetatean administratie prin ” Informatizarea Directiei Venituri Buget Local”
  7-10 octombrie 2003 -CERTIFICATE OF APPRECIATION conferit de MINISTRY OF ADMINISTRATION AND INTERIOR for the great contribution brought to the civil protection system and towards the achievement of higher purposes in the management of the consequences of terrorist attacks, with significant consequences on society.
  20 septembrie 2003- DIPLOMA – conferita de PREFECTURA MUNICIPIULUI BUCURESTI – pentru cele mai ample actiuni de conservare si reabilitare a parcurilor si zonelor verzi, în cadrul programului “BUCURESTI, O CAPITALA CURATA”
  05 ianuarie 2008 – DIPLOMA DE ONOARE conferita de FUNDATIA INTERNATIONALA “OMENIA” , “pentru contributia la promovarea omeniei, tolerantei si reconcilierii, pentru acte umanitare si pentru ajutorul oferit Bisericii”
  29 noiembrie 2007 – DIPLOMA SI MEDALIA JUBILIARA conferite de COMITETUL DE INITIATIVA “NICOLAE BALCESCU” , “cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la moartea lui Nicolae Balcescu”
  August 2007- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de PARLAMENTUL TINERILOR “pentru deosebitul sprijin acordat membrilor Parlamentului Tinerilor Sector 2 în toate proiectele derulate de acestia si pentru initiativa de a implica tinerii din comunitate în viata sectorului
  20 martie 2008 -DIPLOMA – conferita de MINISTERUL EDUCATIEI CERCETARII SI TINERETULUI “pentru coordonarea si organizarea SIMPOZIONULUI INTERNATIONAL “PROTECTIA CONSUMATORULUI ÎN ECONOMIA DE PIATA” cu tema : “EGALITATEA DE SANSE A CONSUMATORULUI DIN SPATIUL EUROPEAN ÎN PERSPECTIVA CRESTERII CALITATII VIETII SI DEZVOLTARII DURABILE” organizat cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A PROTECTIEI CONSUMATORULUI”
  DIPLOMA DE ONOARE- conferita de AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR “ca recunoastere a contributiei aduse protejarii sanatatii, sigurantei si intereselor economice ale consumatorilor”
  12 decembrie 2005 – DIPLOMA- conferita de MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII pentru parteneriatul educational “Festivalul Sanselor Tale”
  15 octombrie 2007 – DIPLOMA conferita de COMITETUL OLIMPIC SI SPORTIV ROMÂN – ACADEMIA OLIMPICA ROMÂNA în calitate de PRESEDINTE DE ONOARE AL ACADEMIEI OLIMPICE ROMÂNE -FILIALA SECT. 2
  28 mai 2007 – Certificat de excelenta conferit de Asociatia MASTER Forum si CENTRAS pentru tenacitate, creativitate, spirit de echipa în activitatea de organizare a alegerilor Consiliului Local al Tinerilor din Sectorul 2 al Municipiului Bucuresti în cadrul proiectului derulat în parteneriat cu Primaria si Inspectoratul Scolar al Sectorului 2
  2007 – DIPLOMA DE MERIT conferita de INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA “DEALU SPIRII” AL MUNICIPIULUI BUCURESTI – pentru activitatea desfasurata în serviciul comunitatii, cu ocazia “Zilei Mondiale a Protectiei Civile” 2007
  Mai 2005- DIPLOMA DE EXCELENTA – conferita de Camera de Comert si Industrie a României si a Municipiului Bucuresti pentru buna colaborarea cu CCIB în realizarea Concursului “VITRINA 2005-Sector 2″
  23-24 aprilie 2007 – DIPLOMA – conferita de LICEUL TEORETIC “LUCIAN BLAGA” pentru “sprijinul acordat în derularea proiectului scolar Comenius 1 “Valorile olimpismului pentru tânarul european” si pentru organizarea activitatilor din cadrul Zilelor Olimpismului din 23-24 aprilie 2007″
  12-14 ianuarie 2007 – DIPLOMA DE MERIT conferita de SCOALA CU CLASELE I- VIII “JOSE MARTI” ca “semn de multumire si recunostinta pentru implicarea cu profesionalism si daruire în organizarea si desfasurarea CONCURSULUI INTERJUDETEAN DE MATEMATICA”
  11 ianuarie 2007 – DIPLOMA DE EXCELENTA – conferita de SOCIETATEA PENTRU ÎNVATATURA POPORULUI ROMÂN pentru sprijinul acordat la realizarea simpozionului national “Nicolae Labis” cu prilejul aniversarii a 140 de ani de la înfiintarea Societatii pentru Învatatura Poporului Român
  5 noiembrie 2006- DIPLOMA DE MERIT – conferita de AGENTIA NATIONALA PENTRU SPORT – “pentru contributia adusa la dezvoltarea sportului românesc în municipiul Bucuresti”
  14 octombrie 2006 – DIPLOMA DE ONOARE – conferita de ASOCIATIA MEDICILOR PENSIONARI DIN ROMÂNIA “SFÂNTUL LUCA” pentru ” sprijinul deosebit acordat Asociatiei Medicilor Pensionari din România “Sf. Luca” ”
  27 ianuarie 2006 – DIPLOMA DE EXCELENTA – conferita de SOCIETATEA CULTURALA FILARMONIA cu ocazia Premierei Nationale “Ifigenia în Aulida”
  7-8 noiembrie 2005 – DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de LICEUL TEORETIC ” MIHAIL SADOVEANU” pentru permanenta sustinere a activitatilor didactice si interesul activ fata de preocuparile adolescentilor cu prilejul celei de-a 125 a aniversari a nasterii lui Mihail Sadoveanu.
  10 mai 2004- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de LICEUL TEORETIC VICTOR BABES “pentru sprijinul acordat la dezvoltarea institutiei Liceul Teoretic Victor Babes ”
  17 iunie 2005 -DIPLOMA- conferita de MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII – Scoala cu clasele I-VIII nr. 25 pentru “implicarea si sprijinul deosebit acordat”
  14-22 decembrie 2003- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de FEDERATIA ROMÂNA DE SAH cu ocazia Turneului International de Sah “Memorialul Revolutiei din Decembrie 1989″
  20-22 mai 2005 – DIPLOMA DE ONOARE conferita de Federatia Româna de Sah – cu ocazia Jocurilor Nationale ale Persoanelor cu Handicap – Bucuresti 20-22 mai 2005
  23 decembrie 2004- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de FEDERATIA ROMÂNA DE SAH cu ocazia Turneului International de Sah “Memorialul Revolutiei din Decembrie 89″ editia a IIIa
  DIPLOMA – conferita de Federatia Româna de Sah – pentru sprijinul deosebit acordat sahului
  02 mai 2004- DIPLOMA – conferita de BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI “pentru sprijinul acordat activitatii de tineret ”
  26 octombrie 2001- DIPLOMA DE ONOARE – conferita de UNICEF “pentru sprijinul deosebit acordat la expozitia TU FELIX AUSTRIA”
  A UITAT SA LE TREACA IN CV PE CELE DE LA SCOALA PRIMARA SAU, PROBABIL ACOLO NU A PRIMIT…

 2. De ce nu se pot creste porci. says:

  O fi vorba de cei 97 de militari condamnati penru coruptie la Breaza..

 3. De ce nu se pot creste porci. says:

  penru =pentru..Din graba..

 4. De ce nu se pot creste porci.. says:

  Stai sa vezi cand il face maresal pe Oprea numaratorul de izmene .Haa haa haaaa……Suntem de rasul africanilor ..

 5. szilard says:

  Si cind ai vezi zici ca au sisteme lasersi scuturi laser si teleportari in… dar de fapt se chinuie cu viata lor.

 6. msc says:

  Nu credeti ca cel din fotografie seaman cu Madon a?!!