Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Reuniunea Comitetului Militar al Uniunii Europene

Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Ştefan Dănilă, se află în fruntea unei delegaţii militare a Ministerului Apărării Naţionale, pentru a participa pe 31 octombrie, la Reuniunea Comitetului Militar al Uniunii Europene.

Reuniunea se desfăşoară la Bruxelles.

Pe agenda discuţiilor se află subiecte referitoare “la priorităţile Politicii Comune de Securitate şi Apărare şi progresul acţiunilor destinate îmbunătăţirii funcţionării Serviciului European de Acţiune Externă, la dezvoltarea capabilităţilor uniunii şi la operaţiile şi misiunile conduse de Uniunea Europeană”.

Şeful Statului Major General se va întâlni şi cu locţiitorul Comandamentului Suprem al Forţelor Aliate în Europa, generalul Richard Shirreff.
În întâlnirea cu generalul Richard Shirreff, generalul-locotenent Ştefan Dănilă, va discuta atât despre participarea ţării noastre în teatrele de operaţii, cât şi despre procesul de transformare a Armatei României.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.