Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Bruxelles – Reuniunea Consiliului pentru Afaceri Externe în formatul miniştrilor apărării

În zilele de 18 şi 19 noiembrie, la Bruxelles, se desfăşoară reuniunea Consiliului pentru Afaceri Externe în formatul miniştrilor apărării.

Reuniunea se doreşte a fi o etapă premergătoare Consiliului European din luna decembrie a acestui an.

Pe agenda discuţiilor se vor afla, printre altele, teme referitoare la “sistemul de apărare cibernetică, intensificarea dezvoltării capabilităţilor şi întărirea industriei de apărare”, potrivit comunicatului de presă al MApN.

România este reprezentată de ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Bruxelles – Reuniunea Consiliului pentru Afaceri Externe în formatul miniştrilor apărării”

 1. relutu says:

  Nu mai acuzati Europa pentru lipsa unui orizont al politicilor economice ale tinichelelor politice dambovitene.
  Nu Europa a dezindustrializat Romania ci romanii insisi, prin dezinteres, lipsa de implicare si reactie civica, iresponsabilitate fata de propriul destin.
  Bruxellul nu lucreaza doar pentru centru ci mai ales pentru periferii, vedeti perifericele tari iberice de unde au pornit in anii 80-90 si unde au ajuns dar ce popoare responsabile au si chiar daca acum sunt intr-adevar cele mai lovite de criza vor intra cat de curand in circuitul economic al performantelor cunoscute nu cu mult timp in urma.
  Iar din spatiul ex comunist cu caracteristici economice mostenite aproximativ celor romanesti, vedeti cazul catolicei Polonii care nu a inlaturat nici un zid din peisajul constructiilor industriale socialiste si nu a aruncat nici o saiba la fier vechi, a valorificat si a adus la performanta toata economia, a fructificat inteligent avantajele oferite de Bruxelles periferiei si deja peisagistica economiei acestei tari nu este cu nimic mai prejos decat celei a centrului.
  Asadar mai usor cu mania proletara impotriva “putredului capitalism occidental”.

 2. anonim says:

  Si mai sunt multe de spus. Ce s-a ales din miile de fabrici si uzine ( multe dintre ele cu dotari de exceptie), puse in functiune cu sacrificii enorme ale romanilor ? Ce s-a ales din perlele statiunilor balneoclimaterice ? Ce s-a ales din bogatiile , resursele tarii amanetate de niste guvernari bicisnice? Ce s-a ales din sistemul de irigatii, din flota de pescuit oceanic? In dec 1989 Romania era o tara foarte bogata, cu sute, poate mii de uzine, fabrici foarte bine dotate , cu un excedent valutar de cca 3 mld dolari ( poate mult mai mult) , cu datorii ale tertilor catre noi in valoare de multe miliarde de dolari USA -1989 , datorii sterse cu buretele de niste nemernici etc. Ce au facut rezervistii in fata acestor acte de jaf national fata de care si fanariotii s-ar cutremura? Au tacut in bocanci si izmene-marea muta.

 3. De ce nu se pot creste porci. says:

  Fac pariu ca militarii cu carnet rosu care se vaita acum de distrugerea economiei au rupt urnele in Duminica orbului sa-l voteze pe Ilici KGB.De la el si de la perciunatul [agent strain dublu] NEULANDER Roman a plecat ruinarea intentionata a economiei Romaniei [facuta ”morman de fiare vechi” desi unele fabrici erau deschise doar de cateva luni si aveau utilaje superperformante cumparate cu eforturi mari pe valuta].Acum il avem pe perciunatul NAUMOVICI Ponta si alogenul masa verde si suntem tot acolo in rahat.Si va garantez ca revine iar perciunatul MRU[unguent] inapoi.Probabil ca nu prea exita romani deoarece cu exceptia lui Ciorbea toti conducatorii actualei colonii au fost alogeni..Ganditi liber si veti descoperii singuri de ce exista inca coloana a 5- a.

 4. De ce nu se pot creste porci. says:

  UE devine URSS. Romanistanul va fi dezmembrat si halit de baronii PSD si baronii UE chiar in timp ce scriu.Game over.