Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Reuniunea informală a miniştrilor de externe NATO

În perioada 22-23 aprilie va avea loc la Tallinn în Estonia, reuniunea informală a şefilor diplomaţiei din ţările membre NATO .
Dată fiind situaţia incertă din aviaţie, reuniunea a fost pusă sub semnul întrebării însă şeful diplomaţiei estone, Urmas Paet, a declarat că “Toţi şefii diplomaţiei din ţările membre al Alianţei vor participa la reuniune – nicio ţară nu şi-a anunţat retragerea”.

Pe lângă miniştrii de externe, sunt aşteptate în capitala estonă şi delegaţii din cele 45 de ţări care participă la Forţa Internaţională de Asistenţă pentru Securitate (ISAF) din Afganistan.

Numărul total al participanţilor la întâlnire, prezidată de secretarul general al Alianţei, Anders Fogh Rasmussen, va depăşi 500 de persoane.

sursa: NewsIn

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.