Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Agenda reuniunii Miniştrilor Apărării din statele-membre NATO

În perioada 22 – 23 octombrie, la Bruxelles, se desfăşoară Reuniunea Miniştrilor Apărării din statele membre ale NATO.Din partea României participă ministrul Apărării, Mircea Duşa. Agenda celor două zile de reuniune cuprinde:
– pe 22 octombrie: o sesiune de lucru a Consiliului Nord-Atlantic, dedicată capabilităţilor de apărare,sistemul de apărarea antirachetă, apărarea cibernetică, finanţarea şi reforma în cadrul Alianţei;tot marţi, va avea loc sesiunea de lucru a Consiliului Nord Atlantic dedicată implementării iniţiativei “Connected Forces”.

– pe 23 octombrie: reuniunea miniştrilor apărării “în formatul participanţilor la ISAF, în cadrul căreia se vor discuta aspecte legate de stadiul procesului de tranziţie şi dezvoltarea capabilităţilor forţelor afgane de securitate”, se arată în comuinicatul de presă al MApN.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.