Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Alte decrete semnate de Traian Băsescu

Referitor la protecţia reciprocă a informaţiilor clasificate dintre România şi Republica Cehă şi România şi Regatul Spaniei Preşedintele Traian Băsescu a semnat marti, 21 decembrie următoarele decrete:
• Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Cehe privind protecţia reciprocă a informaţiilor clasificate schimbate, semnat la Bucuresti, la 31 martie 2010;

• Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului de securitate dintre România şi Regatul Spaniei privind protecţia reciprocă a informaţiilor clasificate, semnat la Madrid la 14 mai 2010.
Totodată, Traian Băsescu a semnat “Decretul pentru promulgarea Legii privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Informaţii privind Vizele şi participarea României la Sistemul de Informaţii privind Vizele.

Sursa: Presedintia României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.