Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Anunţuri la Mica Publicitate

Că românii mai au simţul umorului sunt dovadă unele bancuri, în ton cu realităţile zilelor noastre. Spre delectare, vă oferim cateva “anunţuri” la Mica Publicitate:
Soţie emancipată, schimb soţ pensionar militar cu pensie anticipată, contra pensionar militar cu stagiu complet în armată.

Ofiţer în rezervă şi retragere, caut văduvă de fost cadru militar cu pensia de urmaş   mărită, după recalculare. Exclus să fie văduvă de război sau din…cauza ei!

Ofer la preţ redus cupoane de pensie, contra cupoane textile pt. costume de croit bărbaţi

Pensionar cu pensia şi venele tăiate, cumpăr urgent loc de veci, pe care promit să nu-l părăsesc, în vecii vecilor!

Cu ceea ce am mai rămas, în urma tăierii pensiei (după o viaţă de acte eroice), caut parteneră, pentru acte erotice, că e tot ce mi-a rămas:  O… (Of, viaţa mea!).

Vând, la preţ redus, frigider şi congelator, celor care au decis reducerea pensiior, convins fiind că vor fi umplute…  de carne…

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Anunţuri la Mica Publicitate”

 1. costel says:

  Pe cand “bancul” cu stiti ce le-a mai trecut prin cap lui Basescu si Boc?

 2. STOPS says:

  CE SĂ LE TREACĂ ? UN GLONȚ? LA AMÂNDOI ODATĂ?
  BANCU-I VECHI DAR MERGE ADAPTAT AD-HOC ACESTEI
  PERIOADE DE …”TERMINARE A RECESIUNII
  DAR DE CONTINUARE A CRIZEI “…!!!!
  ADICĂ SĂ FACEM ECONOMIE DE … METALE.