Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

BECALIADA

BECALIADABRAVO STEAUA!
Iar A BĂTUT … MINGEA.
şi CEL MAI BOGAT DEŢINUT “POLITICO-MILITAR”

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “BECALIADA”

 1. plano says:

  De ce nu au fost trimisi in instanta si cei care au facut parte din CSAT -ul din 2007, cel care au aprobat tranzactiile de terenuri de la Stefănesti ca parte a strategiei naționale de apărare ce atunci. Presedinte era Milică și premier era Ciorbea.
  Documentul desecretizat va putea fi temei pentru admiterea unei eventuale revizuiri a procesului.

 2. szilard says:

  Cica la Jijilava Becali se cheama pe el… asta e si mai traznit !

 3. szilard says:

  Celalat traznit de la Steaua(un nume mare), Meme Stoica cu vocea lui groasa… de parca ar avea ce nu are…dar o sa-i vina si lui ciorba neagra.

 4. NICU STOPEL says:

  LA MULȚI ANI TUTUROR ROMÂNILOR!
  PENTRU UN MIC DIVERTISMENT SĂRBĂTORESC … profit de amabilitatea DVS., pentru a vă semnala un extraordinar poem haiga, Atât senryul cât și caligrafia sunt de excepție(vorba domnului doctor haijin Codrescu … nu știi unde se termină imaginea, incepe poezia și invers), Utilizând tradiționala caligramă românească masterpiece-ul surmontează talentele autointitulatului “mare poet”, precum ale pseudodiscipolilor săi. Este inclus în ENTRY de participare la concursul ziarului NEW IZVESTYA din MOSKOVA, cu prilejul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014.Rog RETRANSMITEȚI amicilor/elor Sper că senryul din POMUL DE IARNĂ CU SILABE …
  5-ME-RI-END-HE-PI
  6-CRIS-MAS-END-NIU-I-ĂR
  5-EM-EM-ECS-AI-VII va place inclusiv nepoților … !!
  CU RUGĂCIUNEA SĂ VOTAȚI AICI:
  http://konkurs.newizv.ru/contributors.php?id=MjIxMmEwYzQ0MDQ0MQ==&seoName=gheorghe-postelnicu
  CU FIDELITATE,
  STOPS