Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Bonete, cămăşi, vestoane, pulovere, centuri, lenjerie, veste, căciuli, foi de cort şi raniţe – cadouri de la MApN oferite în sectorul 2

Primăria Sectorului 2, Bucureşti, va oferi gratuit, cetăţenilor cu venituri mici sau persoanelor fără adăpost de pe raza sectorului 2, bonete, cămăşi, vestoane, pulovere, centuri, lenjerie, veste, căciuli, foi de cort şi raniţe. Potrivit Amos News aceste articole “sunt numai câteva din zecile de mii de articole de echipament militar pe care le pune la dispoziţie Primăria Sectorului 2″.

În conformitate cu prevederile art. 4 din H.G. nr. 809/1994 modificată cu H.G. nr. 1022 din 28.08.2003, Primăria sectorului 2 a solicitat Ministerului Apărării Naţionale transmiterea fără plată a unor articole de echipament excedentare sau care au devenit atipice, pentru a fi distribuite celor peste 30.000 de persoane defavorizate sau fără adăpost, aflate în evidenţa Primăriei.

Bunurile provin din stocurile armatei ale unităţilor militare desfiinţate şi sunt în stare bună de întreţinere, fiind depozitate în condiţii corespunzătoare.

În anul 2010 armata a mai repartizat, în baza prevederilor legale amintite şi a solicitărilor autorităţilor publice, peste 700.000 articole de echipament atipic, către 130 de primării din toată ţara, necesare persoanelor defavorizate.

Activitatea de distribuire a echipamentului se va desfăşura începând de vineri, 24 decembrie a.c., ora 11.00, în faţa Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13, până la terminarea stocurilor.

No comment!

Sursa: Amos News

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Bonete, cămăşi, vestoane, pulovere, centuri, lenjerie, veste, căciuli, foi de cort şi raniţe – cadouri de la MApN oferite în sectorul 2”

  1. popescu says:

    de unde are primaria asa ceva si cine permite ca elemente ale uniformei militare ale unui stat ,sa fie date civililor ? Hei…………………………! Parchetul General daca nu cel militar ,ma auzi ? Ce face conducerea justitiei ? Cu ce va ocupati domnilor ? Din cauza voastra Romania e pe punctul de a fi exclusa din U E .,atunci sa va vad !…

  2. popescu says:

    indiferent de stocuri ,nu este admis asa ceva ,iar acea ordonanta este inca o dovada a slabirii institutiei militare ,sunt alte modalitati de valorificare cu alte structuri interne sau internationale…dar ce sunteti capabili de asa ceva ?…imediat la primarie…,la afaceri…,