Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

D-ale politrucilor: dezertări pe capete şi refugieri la UNPR

Este interesant cum, un partid format peste noapte, alcătuit din membri ce nu au fost aleşi, câştigă, pe zi ce trece, tot mai mult în consistenţă. Pe 8 august, în urma dezertărilor politice, pe capete, UNPR a mai câştigat vreo 200 de membri. Printre aceştia se numără viceprimarii muncipiului Deva, Cosmin Cristian Costa şi Marcel Morar,  viceprimarul municipiului Hunedoara, Robert Dan, precum şi  185 de consilieri locali şi foşti membri ai PNL Hunedoara. Aceştia s-au înscris  în UNPR.
Motivaţia dezertorilor, pardon, a noilor membri ai UNPR:

UNPR este un partid ale cărui proiecte trebuie susţinute şi promovate pentru că sunt “importante pentru România şi pentru români”. Cât de patetic trebuie să sune  în rostirea iniţiatorului acestui partid, Gabi Oprea aprecierea că proiectele promovate de UNPR  (concret, care or fi ele?) sunt importante pentru România şi pentru români… Probabil, tot aşa cum a sunat mult postulata frază că “pensiile militarilor mai mici de 3000 de lei nu vor scădea”.  Sau cum soldele militarilor activi vor creşte. Sau multe alte… bla-bla-uri.

Totuşi, marea dilemă este, la momentul actual, următoarea: care este reala motivaţie ce i-a determinat pe 200 de inşi, într-o singură zi să dezerteze şi să treacă în altă barcă politică?

Mai mult, într-un comunicat remis MEDIAFAX se arată că “foştii liberali şi-au exprimat, de asemenea, aprecierea pentru liderii partidului Gabriel Oprea, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, Ion Toma, Mircia Muntean, Mihail Rudeanu, Aurel Serafinceanu“.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “D-ale politrucilor: dezertări pe capete şi refugieri la UNPR”

  1. Trasnetull says:

    Fripturisti,tradatori,lachei,oportunisti,lichele,au existat mereu in politica.Asa ca nici cei pomeniti mai sus nu fac exceptie.le dorim doar sa aiba parte de tot “binele” pe care l-au facut in politica romanilor si Romaniei.Poate ca a venit vremea sa se reintroduca pedeapsa cu moartea pentru tradatorii si vanzatorii de tara.

  2. indisciplinatu says:

    ….Cu aia 185 nu mi-e clar,…consilieri locali si FOSTI membri ai PNL!!!
    Adica, daca nu erau la momentul trecerii cu tot cu bagaje la unepuroi erau din alte partide,…inclusiv din pdl???…sau toti erau in PNL si acum nu mai sunt ca au trecut la UNEPUROI???…dracu stie,…vorba regretatului T. Caragiu.