Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Fereascã Dumnezeu!

Circulã pe net un material în care un cetãţean român care se declarã jurnalist face nişte dezvãluiri despre un alt cetãţean român care ocupã o funcţie de înalt demnitar în stat. Jurnalistul dezvãluie cã demnitarul a fãcut multe nasoale la viaţa lui, printre care l-a bãtut pe ta-su, a vagabondat, s-a homosexualizat, da’ câte şi mai câte n-a fãcut. şi, ca dezvãluirile sã fie devastatoare, dezvãluie şi faptul cã cetãţeanul demnitar aparţine unui serviciu secret românesc.
continuarea pe www.altfel.wordpress.com

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

9 Responses to “Fereascã Dumnezeu!”

 1. Vali says:

  De ce stergeti ?

 2. szilard says:

  Asta e sigur Robert Horvath, dar chiar nu ai este rusine ?

 3. roman says:

  Dragi tovarasi si pretini, Din toate datele avute, ne asteapta 8 ani teribili. Se vor inchide televiziuni ostile, ziare care critica guvernul, vom spune bancuri in soapta sa nu fim turnati la ,,organe,,. Vor ramine Romania tv -Ghita SRI -Flaminia, antenele, unde in fiecare seara Victoras RMGC va vorbi prostii si minciuni intre 20 si 23. Daca pleaca cu saptaminile in tari indepartate, cele 2 tv-uni vor da reluari sau convorbiri in direct din acele tari. Tovarasa Daciana, va fi promavata academician. La investire, va veni legata cu lanturi, evident de aur cit cel de la toaleta. Sate isi orase ntregi vor fi distruse de efectele exploatarii gazelor de sist de Petrom si Chevron iar vina va fi doar a placilor tectonice aflate [doar in Romania] aproape de suprafata . Portofel(oprisan), va gasi noi amplasamente ptr taranii expropriati. Gabriel Resources, va produce sute de vagoane de aur transportate de gruia stoica, singurul caruia guvernul ii va permite sa posede firma de transport din tara. In turneele din strainatate, avionul cel nou de prim ministru, va fi ticsit de oameni de afaceri prosperi din romania:Gruia Stoica, Vasile Disila(frati) si tatal lor Vasile Raducan, toti 3 din sarmisegetuza galatiului, TOFLEA, Bercea Mondial, Clanul Clamparu, Sile si Nutu Camataru eliberati prin recurs in anulare semnat de proc ge-ral NItu, Madalin Voicu, care va cinta non stop mindra e tara mindru-i cirmaciul, etc. Serviciile romanesti ne vor proteja de noi insine prin reteaua de sateliti de joasa inaltime MONSAD Primul ministru va fi cooptat in echipa campioana de basket, Asesoft,redenumita Chevron -RMGC detinuta de ministrul care va depasi rapid primul miliard de pounds.Va mai amintiti de Tutea, in 90 cind la aflarea vestii ca iliescu a cistigat alegerile cu 87%, a spus: draga domnule, am facut 17 ani de gherla, ptr un popor de idioti. Ce bine ca aceasta majoritate are numai 70%, suntem un popor inteligent si de oameni deloc lasi cu sange de slugi.

 4. lute says:

  Roman? Repetent la limba romana, dar propagandist (mancator de rahat) de frunte? Marele Tutea despre “roman” vorbea?

 5. ogiga says:

  Bai lute, tu vorbesti de funie in casa spanzuratului ?.

 6. anonim says:

  basist imputit

 7. ogiga says:

  Numai atat poti ?. La anonimi am alte pretentii. Hai treci la scremut.

 8. Ion says:

  Domnule Roman, felicitari.
  O mica corectie la spusele lui Petre Tutea, daca-mi permiteti.
  Petre Tutea a trait, pana s-a stins, intr-o odaie care nici macar nu era a lui. El, care lauda mereu poporul roman, certandu-se pentru asta cu Cioran, iesind din puscarie, scapa o vorba care nu i se potrivea: Tampit mai mare ca mine nu exista. Numai eu puteam sa fac 13 ani de temnita pentru un popor de idioti. Te cutremuri… Tare trebuie sa fi fost suparat Tutea, dupa 87% pentru un comunist, el care si-a iubit si si-a laudat mereu neamul.