Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Sesiune de comunicări a cercurilor ştiinţifice studenţeşti CERC 2013, la Academia Tehnică Militară

În zilele de 6 şi 7 iunie, sediul Academiei Tehnice Militare va fi gazda celei de-a XII-a Sesiuni de comunicări a cercurilor ştiinţifice studenţeşti CERC 2013.

La conferinţă vor participa cu lucrări – din străinătate -16 studenţi de la Universitatea Naţională Militară din Veliko Tîrnovo, Universitatea Naţională de Apărare din Brno, Universitatea Militară de Tehnologie din Varşovia, ENSTA Bretagne din Brest şi Institutul Universitar de Tehnologie “Paul Sabatier” din Toulouse, Colegiul Militar Politehnic din Cairo.

Din ţară, vor participa peste 40 de studenţi de la universităţi militare şi civile, după cum urmează: Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Sibiu, Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, Constanţa, Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul”, Bucureşti, Universitatea Europei de Sud-Est “Lumina”, Universitatea din Petroşani şi Universitatea din Piteşti.

Organizatorii apreciază că vor fi prezentate peste 300 de lucrări în cadrul a 13 secţiuni şi se va organiza un workshop ce cuprinde creaţiile artistice ale studenţilor.

Sursa: comunicat de presă

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.