Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” -organizator de eveniment ştiinţific

În perioada 26-28 septembrie, a.c., în Bucureşti se desfăşoară primul Curs internaţional de patologie pancreatică şi cea de-a doua ediţie a Workshop-ului cu tema “Rolul practic al ecoendoscopiei”.Manifestarea ştiinţifică este organizată de următoarele instituţi:Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC)/ Clinica de Medicină Internă şi Gastroenterologie, în colaborare cu Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie, Asociaţia Română pentru Patologia Pancreatică, Societatea Română de Endoscopie Digestivă şi Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

Temele abordate vor fi: telemedicina, ecoendoscopia şi afecţiunile pancreatice.

“La eveniment participă specialişti din domeniul medical şi academic, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale şi ai instituţiilor şi autorităţilor publice”, potrivit comunicatului de presă al MApN.

Sursa: comunicat de presă al MApN


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” -organizator de eveniment ştiinţific”

 1. Balcifer says:

  ..poate se va aborda si problema …SPAGII!!

 2. m01ecezar says:

  corect,problema spagii date de cei a caror pensie a crescut ilegal pe timp de criza,din 2011 si 2012.
  era imposibil sa recalculezi intr-un an peste 150 de mii de pensii,chiar purtatorul de cuvant a lui boc a spus ca era nevoie de minim 20 de ani.
  sau poate ar trebui corectata hotia cu 20 de ani,nu exista tara de pe terra in care sa se imparta la 20 de ani,este o inventie 100% ilegala inventata de izmanar.

 3. anonim says:

  Cezarica, cu spaga poate ai dreptate desi nu cred ca intr-un sistem organizat si ordonat poti sa dai spaga si sa falsifici cum vrei niste acte oficiale( ce-i drept au mai fost cazuri cu declaratii falsificate dar nu cred cu decizii de pensii). Cu cei 20 de ani insa ai cam dat-o in bara , ce hotie vezi aici? Dimpotriva, stabilirea stagiului minimum de 20 de ani are radaicini istorice bine fundamentate ( legionarul Romei imperiale putea sa fie lasat la vatra dupa 20 de ani cu toate onorurile si nimeni nu considera asta o hotie ). Cine v-a bagat in cap tampenia asta? Sefii vostri de la sindicat? Pentru un militar adevarat( nu ma refer la cei care si-au gasit locuri caldute) , care desfasoara activitatea intr-o unitate operativa ori la MU, state majore (similare) viata este foarte stresanta , cu alarme, exercitii, aplicatii, servicii de garda si de garnizoana, experimentari tehnica noua etc .Drept consecinta, 20 de ani sunt cam multi coane cezarica, minte de furnica. De altfel si A.Dumas spune : Dupa 20 de ani , ref la cei 3 muschetari, considerand pe buna dreptate ca 20 de ani in Armie ( ca militar adevarat nu facatura) sunt suficienti. Pentru cei care au trecut ca gasca prin apa prin Armie, poate ai dreptate cu cei 20 de ani, stii tu ce stii.

 4. Balcifer says:

  ..sunteti ..dusi ! Ma refeream la spaga luata de ..doctori !!

 5. anonim says:

  Da, Balcifer . Insa cezarica asta fara frica se baga ca musca in lapte si trebuia pus la punct.

 6. Balcifer says:

  -e un fals Cezarica!

 7. anonim says:

  Ma indoiesc ca dupa treaba cu doctorul Mocanu va mai avea unul curajul sa primeasca dar sa mai si ceara.Pe langa cei de la Fundeni ai nostri sunt mici copii.La SMC nu-ti cere.Daca dai o faci tu drept multumire..La Fundeni se negociaza la lumina zilei si preturile sunt duble.Exista acolo unul Maximeasa care face pretul pentru toti doctorii.Este un adevarat dispecer.Raspunde la telefonul :0722355729