Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

România sprijină construirea radarului american antirachetă

Aflat în vizită oficială în Cehia, la Praga, preşedintele Traian Băsescu, a declarat după întâlnirea cu omolgul său ceh, Václav Klaus că “România sprijină construirea radarului american antirachetă”.
“Aş vrea să spun că România este o ţară care sprijină ferm Cehia şi Polonia în ceea ce priveşte apărarea antirachetă”, a spus Băsescu, citat de MEDIAFAX.

Klaus şi Băsescu au discutat de asemenea despre situaţia din Republica Moldova.

Preşedintele Băsescu a afirmat că România va sprijini în continuare eforturile Moldovei de intrare în UE şi a cerut omologului său să sprijine includerea acestei ţări în grupul statelor din Balcanii de Vest care vor solicita calitatea de “membru” al Uniunii.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “România sprijină construirea radarului american antirachetă”

  1. RUMANU says:

    Cum domnule presedinte? Cu vorbe?

  2. DE CE BAL says:

    Era un comentariu indirect, pro Casa Alba, unde Obama este preocupat ca omologul rus sa nu creada ca radarul respectiv este o obsesie exclusiva a SUA.

  3. mega2005 says:

    Noi si scutul,….hai da de,…..