Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia investeşte în apărarea împotriva ameninţărilor cu arme chimice şi biologice

Rusia va cheltui în 2013 peste 5,65 miliarde de ruble (183 de milioane de $) pentru îmbunătăţirea sistemului de apărare împotriva ameninţărilor cu arme chimice şi biologice. Declaraţia a fost făcută de un oficial al Ministerului Apărării.
“Fondurile alocate pentru apărarea împotriva ameninţărilor cu arme chimice şi biologice vor fi de aproximativ, 5,65 miliarde de ruble”, a declarat Şeful NBCD, General maior, Yevgeny Starkov.

Bugetul alocat pentru programul naţional ce vizează securitatea nucleară, apărarea împotriva ameninţărilor chimice şi biologice pentru perioada 2009-2015 include şi 1,76 miliarde de ruble pentru cercetarea ştiinţifică şi experimente.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.