Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia nu a primit nicio propunere scrisă din partea peşedintelui american Barack Obama, privind sistemul de apărare anti-rachetă

Ministul rus al Apărării, Anatoly Serdyukov, a declarat că “Rusia nu a primit nicio propunere scrisă din partea peşedintelui american Barack Obama, privind sistemul de apărare anti-rachetă”.
La rîndul ei, Moscova nu va întreprinde nimic, “atâta timp cât elementele scutului anti-rachetă nu vor fi instalate în Cehia şi Polonia”, a mai spus ministrul rus.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a dat asigurări că scrisoarea pe care i-a trimis-o omologului rus Dmitri Medvedev nu constituie “o ofertă de negociere adresată Rusiei pentru a face presiuni asupra Iranului, în schimbul renunţării la proiectul scutului anti-rachetă”.

Sursa: ITAR TASS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Rusia nu a primit nicio propunere scrisă din partea peşedintelui american Barack Obama, privind sistemul de apărare anti-rachetă”

  1. DE CE BAL says:

    Deruta mare la Kremlin…Si uite asa se intareste nostalgia dupa Putin.