Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia şi Libia au semnat un contract de livrare de armament

Primul ministru al Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a anunţat că Rusia şi Libia au semnat un contract de livrare de armament în valoare de 1,3 miliarde de euro.

Anunţul a fost făcut în timpul întâlnirii de lucru cu managerul întreprinderii de armament ruse “IzhMash” situate în apropierea Moscovei, la Novo-Ogarevo.

Premierul rus a precizat că în cadrul contractului vor fi livrate şi alte categorii de armament.

El a anunţat, de asemenea, că va organiza în curând o şedinţă pe probleme privind armele de infanterie. “Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră vom organiza, bineînţeles, o şedinţă pe această temă” – a declarat Vladimir Putin. Potrivit afirmaţiilor lui Grodeţki, “în prezent, volumul comenzilor de stat privind armele convenţionale este, din păcate, mai mic faţă de anii trecuţi”.

“Întreprinderea a fost afectată de criză, unele contracte fiind suspendate” – a explicat Grodeţki.

sursa: ITAR TASS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.