Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia şi SUA vor semna un acord de cooperare militară

Rusia şi Statele Unite urmează să semneze un acord de cooperare militară cu ocazia vizitei preşedintelui american, Barack Obama, la Moscova, programată la începutul lunii iulie. Anunţul a fost făcut pe 26 iunie de  generalul Nikolai Makarov, Şeful Statului Major General al armatei ruse.“Am stabilit bazele cooperării militare pe 2009 şi pe viitor, şi avem intenţia de a semna aceste documente în cursul vizitei preşedintelui american, Barack Obama la Moscova, la începutul lunii iulie”, a declarat Makarov, potrivit RIA Novosti.
El a făcut aceste afirmaţii la încheierea unei întâlniri avute la Moscova cu amiralul american Michael Mullen, Şeful Statului Major interarme.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Rusia şi SUA vor semna un acord de cooperare militară”

  1. OBAMA says:

    AR FI INTERESANT DE AFLAT SI NOUA DELIMITARE A ZONELOR DE NEINTERVENTIE MILITARA, ARONDATE FIE UNEIA SAU ALTEIA DINTRE STATELE SEMNATARE.
    DE PILDA: SPATIUL DE INFLUENTA RECUNOSCUT ACUM KREMLINULUI SE VA OPRI PE NISTRU – RECUNOSCAND INDIRECT VIITOAREA APARTENENTA A TIRASPOLULUI DE MAMA RUSIA – SAU PE PRUT? BASESCU A DAT UN SEMNAL INTELIGENT PRIN INTALNIREA CU COPIII DIN TIRASPOL.REMEMBER…

  2. OBAMA says:

    CUM A AJUNS RUSUL PE LOCUL DOI, LA INALTIME, IN FOTOGRAFIE?…