Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia va desfăşura cel mai amplu exerciţiu naval în Marea Mediterană şi în Marea Neagră

Rusia va desfăşura cel mai amplu exerciţiu naval în Marea Mediterană şi în Marea Neagră, la sfârşitul lunii ianuarie 2013.
Exerciţiul se va desfăşura cu participarea navelor ruseşti de război din Marea Nordului, Marea Baltică, Marea Neagră şi din Pacific.
Aceasta, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului rus al Apărării, citat de RIA Novosti.

Exerciţiul va fi unul de amploare şi va fi primul de acest gen din ultimii 20 de ani. El va urmări îmbunătăţirea controlului, creşterea gradului de inter-operatibilitate, perfecţionarea cooperării între participanţii la exerciţiu.
Scenariul exerciţiului prevede, printre altele, îmbarcarea de trupe de infanterie marină şi de paraşutişti de pe coasta Caucazului de Nord pe nave-amfibie.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.