Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia va dubla producţia de rachete balistice

lansator-rachete-rusesc-de-tipul-iskander foto AFP

Rusia va dubla producţia de rachete balistice începând din 2013. Anunţul a fost făcut de premierul rus, Vladimir Putin, potrivit RIA Novosti, preluat de MEDIAFAX.

“Forţele strategice vor primi noi sisteme de rachete strategice şi tactice, precum RS-24 Iars, Bulava şi Rusia ia va dubla producţia de rachete balistice”, a subliniat Putin.

“Modernizarea forţelor armate şi a sistemelor de apărare antiaeriană va fi o prioritate a Rusiei în viitorul apropiat”, a subliniat Putin în discursul anual din Parlament.

“Forţele antiaeriene au primit deja noi sisteme S-400. În viitor, va începe fabricarea de sisteme S-500″, a subliniat premierul rus.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Rusia va dubla producţia de rachete balistice”

  1. partizanul says:

    Oare scutul ala antiracheta american, cind devine operational?