Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Saab a prezentat primul avion Gripen E

Saab proudly presenting Gripen E. foto saab

Saab proudly presenting Gripen E. foto saab

Compania de apărare şi securitate Saab a făcut un nou pas în evoluţia sistemului de avioane de luptă Gripen pe 18 mai, când a fost prezentat primul avion de încercare din următoarea generaţie, Gripen E.
Ceremonia de prezentare a primului avion de încercare Gripen E a avut loc la fabrica Saab din Linköping.

La ceremonie au fost prezenţi General Maior Mats Helgesson – Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene Suedeze; Tenente Brigadeiro-do-Ar, Nivaldo Luiz Rossato – Şeful Forţelor Aeriene Braziliene, Ulf Nilsson – şeful Saab Aeronautics; Daniela Ivanic – inginer de sisteme la Saab Aeronautics, Matti Olsson – responsabil pentru strategia de producţie Saab Aeronautics şi alţi oficiali.

Evenimentul a fost transmis live pe website-ul Saab.

„Există un interes global uriaş în sistemul avioanelor de luptă Gripen, şi acum suntem gata să prezentăm primul Gripen E. Suntem nerăbdători să împărtăşim acest eveniment important atât cu invitaţii, cât şi cu spectatorii”, a declarat Ulf Nilsson, şeful Saab business area Aeronautics.
„Această etapă-cheie dovedeşte capacitatea noastră de a construi avioane de luptă de clasă mondială, la timp şi încadrându-ne în buget, şi ne aduce cu un pas mai aproape de primul zbor şi de livrarea avionului către clientul nostru”, a mai declarat Ulf Nilsson.

Sursa: presscentre@saabgroup.com

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.