Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Saab primeşte o comandă de 20 de milioane de dolari de la SUA

Într-un comunicat remis de Saab, este anunţată o comandă de 20 milioane de dolari, lansată de armata americană.
Subsidiara americană a firmei Saab pentru apărare şi securitate (Defense and Security USA LLC), a primit o comandă suplimentară din partea SUA în vederea achiziţionării unor sisteme radio utilizate în cadrul procesului actual de instruire.

Valoarea totală a contractului este de 20 de milioane de dolari.

Comanda prevede achiziţia de sisteme LT2-IRS, folosite în cadrul instruirii “live” a militarilor americani.

“Această comandă suplimentară este o confirmare a parteneriatului nostru pe termen lung cu armata americană”, a declarat Lars Borgwing, preşedinte al Saab Defense and Security USA LLC.

“Prin intermediul LT2-IRS, Saab asigură furnizarea unui sistem nou de comunicaţie a datelor, menit să realizeze legătura dintre sistemul american actual de training şi integrarea tuturor datelor obţinute în viitor”, se mai arată în comunicatul Saab.

 

Sursa: comunicat Saab

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Saab primeşte o comandă de 20 de milioane de dolari de la SUA”

  1. Balcifer says:

    …si eu care credeam ca le dau … cateva avioane vu offset…..