Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Salvarea industriei aeronautice romanesti sa vina de la Berceanu?

Prezent la “Otopeni Air Show 2010″, ministrul  Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca România ar putea produce în colaborare cu Germania un avion de transport.

Oficialul român a mai precizat  că a purtat discuţii în acst sens cu o delegaţie de experţi germani şi cu reprezentanţii industriei aeronautice din ţară.

In momentul de fata industria aeronautica romaneasca formata din ROMAERO, Aerostar Bacau, IAR Brasov, Avioane Craiova trece printr-o accentuta perioada de criza majoritatea facilitatilor de productie fiind in conservare sau inchise iar specialistii parasind unitatile economice.

sursa: Deutsche Welle

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Salvarea industriei aeronautice romanesti sa vina de la Berceanu?”

 1. Resboiu says:

  Cu cativa ani in urma un alt ministru zicea ca o sa avem chiar submarin nuclear la mana a doua…
  Ramane sa vedem daca va fi ceva mai mult decat simplele vorbe ale ministrului sau ceva mai mult.

 2. micutzul says:

  Un mare bogatas si mustacios roman , era cat pe aci sa aduca o mare marca germana de camioane, la Brasov. Un mare barbos minstru roman vrea sa aduca productia de avioane de transport aici pe plaiuri valahe. Eu un mare roman vreau sa vina la noi un guvern german..

 3. indisciplinatu says:

  Berceanu(???),…o gluma proasta!!!!

 4. vios says:

  Il facem si-l dam israelienilor, ca proiectul acela super de IAR. Stie Berceanu cum se face, nu-i bai…Basca ca-i pilot, asa ca-l va duce personal. Are dreptate “micutzul”, ar fi bun un guvern german. Vreau si eu!

 5. Lucian* says:

  strict niste vise!
  Asta ma enerveaza cel mai mult la politicienii romani: vorbeste gura fara ei.

 6. astea care sint acum la guvernare nu va asteptati la mare lucru de la ei decit in afara sa minta ca ar vrea sa faca ceva da nu face pentru ca nusi doresc sa faca ceva in toata sleatca lor de incapabili si corupti pina in maduva oaselor cit despre radu berceanu eu daca as fi in loculu lui as baga capul in nisip ca strutul cum poti sa voorbesti cu o asa seninatate dupa magaria care ai facuto cu proiectul swift pe care multi o stiu oamenii astea pentru citeva milioane de euro ar tradao si pe masa numai vorbesc de tara in care traiesc