Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Schimbări la Poliţia Capitalei

Prin ordin al ministrului Administraţie şi Internelor (MAI), Gabriel Berca, a fost dispusă, începând cu data de 7 martie a.c., încetarea împuternicirii în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a chestorului de poliţie Vasile Viorel.Aceasta, potrivit unui comunicat de presă al MAI.

Continuitatea conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti este asigurată de către directorul general adjunct al unităţii, comisar şef de poliţie Dumitru Gheorghe.

 

Sursa: comunicat de presa MAI

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Schimbări la Poliţia Capitalei”

 1. vasile 57 says:

  Politia romana e varza!Statul roman e in descompunere! Sa traiti bine in statul lui base!

 2. stops says:

  PROCEDURĂ DE TRISTĂ AMINTIRE APLICATĂ NON-STOP și AZI !
  Am scris astfel amintindu-mi de destituirea șefului meu direct … pentru că s-a sinucis un soldat în postul de santinelă, în valiza lui, proprietate personală, descoperindu-se ulterior scrisori de la preteni care-i semnalau o logodnică infidelă …

 3. indisciplinatu says:

  Stil de conducere pur stalinist….populatia acestei tari este la dispozitia tuturor infractorilor…incepand cu presedintia, camera deputatilor si terminand cu baietzii din coltul strazii!!!