Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SCMD pichetează Camera Deputaţilor

Potrivit unui comunicat al Departamentului Organizare al SCMD, transmis vineri, 11 martie 2011, intitulat “Apel către bucureşteni”, în zilele de 14,15 şi 16 martie a.c, vor avea loc acţiuni de protest ale SCMD.

Acţiunile vizează protestul împotriva  pierderii statutului de militar de către foştii militari de carieră, a procesului de revizuire a pensiilor militare, a interzicerii cumulului salar-pensie, dar şi împotriva noului cod al muncii.

Protestele doresc să atragă atenţia societăţii asupra practici Guvernului de încălcare în mod repetat a Constituţiei, a hotărârilor  judecătoreşti şi legislaţiei europene.

Pentru acţiunile de pichetare există aprobarea Primăriei Municipiului Bucureşti, între orele 09.00 – 17.00, în zilele de 14,  15 şi 16 martie.

În ziua de 16 martie, membrii SCMD din Bucuresti vor participa la acţiunile sindicaliştilor convocaţi de centralele sindicale în Piaţa Constituţei şi din jurul Parlamentului.

În finalul comunicatului se arată că “Puterea şi opoziţia şi cetăşenii trebuie să înţeleagă că existăm, ca suntem o forţă reală şi că ne vom bate până la capăt, nu numai pentru drepturile noastre ci pentru ale tuturor. Pentru ca am fost, suntem şi rămânem militari, nu ”beneficiari”!

Comunicatul Apel catre Bucuresteni transmis de SCMD

sursa: sindicatulcmd.blogspot.com

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

103 Responses to “SCMD pichetează Camera Deputaţilor”

 1. Stelian P. says:

  Buldogul
  Bai…pai…ia-ti pastilele, bai si sper sa fie bine, bai.
  Tu esti “camarad” cu colegii de salon, nu cu mine, bai.

 2. JVEK G. says:

  Bai Buldogule ce mult semeni tu cu Bleaga(numa ca ala stie mai multa carte)
  Bai buldogule mie imi place L119 ai auzit bai sa-ti intre in creerul ala cat o nuca bai buldog adica bleaga

 3. akord75 says:

  @!bulldog(se scrie cu doi ‘l’ BAAAI ciumete)
  ATENTIE!!
  Nu lua rudotel ca nu merge cu alcoolu’.Mai bine culca-te si maine fa-ti control la devla(alcoolul-strict interzis!)