Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, vizitează România

Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, desfasoara pe 23 si 24 aprilie o vizită în România. Pe agenda discuţiilor vor fi abordate subiecte precum situaţia din Balcani şi din provincia Kosovo şi integrarea euroatlantică a ţărilor din regiune.

Vor fi trecute în revistă şi evoluţiile din Afganistan, viitorul misiunii NATO în această regiune şi alegerile din august.

Deşi situaţia din Moldova nu figurează pe agenda oficială, este posibil ca şi acest subiect să fie abordat.

Vizita în România a lui Jaap de Hoop Scheffer are loc în contextul încheierii mandatului său în fruntea Alianţei Nord-Atlantice. Oficialul NATO are programate întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, cu Cristian Diaconescu, ministrul de Externe şi cu Mihai Stănişoară, ministrul Apărării.

Sursa: RADOR

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.