Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Secretarul general al NATO: “Nu există o soluţie militară la conflictul din Libia”

Anders Fogh Rasmussen secratul general al NATO

Într-un interviu pentru ediţia de luni, 11 aprilie, a revistei germane Der Spiegel,  Secretarul general al NATO, Andres Fogh Rasmussen, a apreciat că “nu există soluţie militară” la conflictul din Libia şi că este necesară o soluţie politică şi este treaba poporului libian să acţioneze în acest sens.

Acesta a adaugat ca “până la urmă, va fi treaba ONU să ajute Libia să găsească o soluţie politică la această criză”, a apreciat Rasmussen. “Integritatea teritorială a Libiei trebuie să fie menţinută cu orice preţ”.

În ceea ce priveşte NATO, “ne concentrăm asupra aplicării rezoluţiei 1.973″ a Consiliului de Securitate al ONU, care ordonă protejarea civililor libieni şi “ne vom limita strict la această rezoluţie, acesta este mandatul nostru”, a subliniat secretarul general al NATO.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.