Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Şedinţa CSAT din 27 iunie

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se întruneşte luni, 27 iunie, la ora 18,00, la Palatul Cotroceni. Şedinţa va fi condusă de preşedintele Traian Băsescu.

Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse:
– numărul de forţe şi mijloacele militare pe care România le poate pune la dispozitie, în anul 2012, pentru misiuni externe;
– Carta Albă a Apărării;
– Strategia naţională privind protecţia infrastructurilor critice;
– Proiectul Hotărârii de Guvern pentru modificarea Hotărârii de Guvern nr. 416/2007 privind structura organizatorică şi efectivele Ministerului Administraţiei şi Internelor, cu modificările şi completările ulterioare;
– Raportul privind activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale.

Sursa: comunicat al Preşedinţiei României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Şedinţa CSAT din 27 iunie”

 1. CLICK says:

  SI DESPRE SCADEREA UNOR PENSII MILITARE NIMICA?
  ORICUM O SA CASTIGE IN INSTANTA,II PATRIMONIU INTANGIBIL SI NU SE POATE APLICA CALCULAREA RETROACTIV DACA SCADE PENSIA,SI POATE MAI PLATESTE STATU SI CEVA DAUNE.

 2. BUGETAR says:

  Rugaciune catre bunul Dumnezeu!!!

  Ajuta-ne doamne si noua sa scapam de necazuri,si lui Basescu da-i doamne cancer la ochi sa nu mai poata vedea saracia in care ne-a tras!!!!

  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!!!!!!