Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Şedinţa CSAT din 28 martie

Realimentare in aer executata de USAf foto www.wikivisual.com

În seara zilei de luni, 28 martie, mai exact, la ora 18.00, a avut loc, la Palatul Cotroceni, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de preşedintele Traian Băsescu.

Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a aprobat dislocarea şi operarea pe aerodromurile României a unor aeronave ale forţelor aeriene ale SUA, pentru realimentare în aer, utilizate în operaţia de impunere a Rezoluţiei 1973 a Consiliului de Securitate al ONU, privind Libia.

“În cadrul şedinţei s-a analizat dislocarea şi operarea pe aerodromuri din România a unor aeronave ale forţelor aeriene ale SUA, pentru realimentare în aer, utilizate în operaţia de impunere a Rezoluţiei 1973 a Consiliului de Securitate al ONU”, se arată într-un comunicat de presă al Preşedinţiei României.

La şedinţă au participat primul-ministru al României, Emil Boc, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş,ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, directorul Serviciului Român de Informaţii, George Cristian Maior, directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, şeful Statului Major General, general-maior Ştefan Dănilă, consilierul prezidenţial pentru securitate naţională, Iulian Fota, consilierul prezidenţial Anca Ilinoiu, şef al Departamentului Relaţii Internaţionale; secretarul CSAT, general-locotenent Ion Oprişor, consilierul prezidenţial Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României.

Sursa: comunicat de presă de la Preşedinţia României 

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.