Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Şedinţă CSAT pe tema diminuării evaziunii fiscale

Mai nou Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a devenit instituţia care conduce toate probleme de stat inclusiv activitatea guvernului.

Acesta se va întruni din nou, după nicio săptămână,la Palatul Cotroceni, începând cu ora 15,00, sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu, pe ordinea de zi figurând o analiză a măsurilor pentru diminuarea evaziunii fiscale.

CSAT va analiza masurile ce se impun, în continuare, în vederea diminuîrii evaziunii fiscale şi a contrabandei. Cu acest prilej se va decide şi asupra Strategiei naţionale de prevenire şi combatere a spălării banilor şi finanţării terorismului.

Ultima sedinta a CSAT a avut loc în urmă cu doar şase zile, în urma căreia Strategia de Apărare a Ţării, propusă de preşedintele Traian Băsescu, a fost inaintată Parlamentului şi s-a anunţat că, în 2011, trupele Armatei României disponibile pentru misiuni externe vor scădea cu 319 militari.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării este autoritatea administrativă autonomă investită, potrivit Constituţiei, cu organizarea şi coordonarea unitară a activităţilor care privesc apărarea ţării şi siguranţa naţională.

sursa: Departamentul de Comunicare Publică al Preşedinţiei României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.