Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Şedinţa solemnă a Parlamentului României consacrată aniversării NATO

Marţi, 31 martie, începând cu ora 12.00 se desfăşoară Şedinţa solemnă a Parlamentului României consacrată aniversării NATO şi marcării a 5 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică. Anunţul a fost făcut într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor.
În cadrul Şedinţei solemne şi în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului României, Preşedintele României, Traian Băsescu va rosti un discurs.

La şedinţă participă membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), foşti şefi de stat, foşti prim-miniştri, foşti miniştri de Externe şi ai Apărării, şefii misiunilor diplomatice ai ţărilor membre NATO şi ai ţărilor partenere NATO acreditaţi la Bucureşti, consilieri prezidenţiali, alte persoane oficiale.

Sursa: comunicat de presă al Camerei Deputaţilor

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Şedinţa solemnă a Parlamentului României consacrată aniversării NATO”

 1. Bure Bista says:

  Eveniment umbrit de lansarea apelativului prezidential ” Mai caraghiosule”

 2. Ando says:

  E bine ca s-a marcat momentul. „Toate partidele au merite egale in reusita”. Armata? Nici un merit. Era si ea pe acolo prin teatre, marcand cu jertfe meritele politicienilor. Cum isi permit militarii oare sa fie salariati sau pensionari de lux?

 3. SCOR ILO says:

  Chiar cu fast domnule Ando. Ce onoare mai mare cand comandantul suprem se adreseaza celor care decid pentru armata ? Ei sunt premiantii. Nu ei au dus greul la receptii, intalniri si alte asemenea ? Armata sa acceseze fonduri externe ca tara nu are de unde. O tara condusa de cei care l-au ascultat pe comandantul suprem si care nu gaseste solutii la problemele armatei ca institutie fundamentala a statului are un viitor sumbru. Sa nu ne miram de evolutiile viitoare !

 4. DE CE BAL says:

  Cu un amiral ascuns in propriul birou, armata pare ca nu mai are voce si coloana vertebrala. Doar pare – domnilor…

 5. DE CE BAL says:

  Pentru SCOR ILO:
  Daca randurile dumneavoastra vizeaza pe cei ce se aflau la prezidiul instalat in fata unei sali triste, mesajul este de nota 10.