Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Şeful MI6 – în vizită oficială la Bucureşti

John Sawers, Şeful Serviciului de Informaţii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord – MI6, a efectuat o vizită oficială în România. El a fost primit la Palatul Cotroceni, de preşedintele Traian Băsescu.

Traian Băsescu şi John Sawers au discutat despre “cooperarea dintre instituţiile de securitate româneşti şi britanice în combaterea terorismului, a terorismului informatic şi a altor forme de activităţi ilegale îndreptate împotriva cetăţenilor şi a statelor membre ale Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)”, potrivit unui comunicat de presă remis de la preşedinţia României.

John Sawers a mulţumit pentru excelenta colaborare dintre structurile de securitate din România şi MI6. De asemenea, John Sawers a spus că “parteneriatul cu comunitatea de informaţii din România este unul dintre cele mai bune pe care le are Marea Britanie şi că, în ultima perioadă, ţara noastră şi-a câştigat renumele de a fi un important aliat al NATO”.

Sursa: comunicat de presă al preşedinţiei României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Şeful MI6 – în vizită oficială la Bucureşti”

  1. cititorul says:

    dupa cum arata si pseudonimul, ca asa si esti. Nu pricepi ca daca nu comentezi la subiectul propus in articol nu ai ce sa te obosesti?

  2. gheo says:

    Astia, si-au cladit “imperiul pe spatele altora”, i-au tradat pe polonezi rusilor, pe noi tot rusilor, pe cehoslovaci nemtilor … pe … s.a.m.d. …, au “stors” tot ce au putut si o fac si acum, de la “resurse naturale pana la creiere”, nu vor dori niciodata sa-si transforme “teritoriul in teatru de razboi insa, ii determian pe altii … in numele nu stiu care-i democratii sa o faca, sa speram ca, nu-i vor convinge pe politicienii romani – lucru (dovedit, cumparabil ca o marfa) EXTREM DE USOR – sa “ne vanda si sa ne tranforme pe noi in “scut uman impotriva ESTULUI” pentru protejarea intereselor LOR !!!.