Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

“Sergentul major Bogdan Dragomir se simte bine” – afirmă ministrul Apărării naţionale

Facebook a ajuns să fie cel mai preferat mijloc de comunicare virtuală. Politicieni, membri ai guvernului tehnocrat ş.a. au ajuns să se laude pe Facebook cu ceea ce au făcut ei în ultima vreme. Astfel, ministrul Apărării naţionale, Mihnea Motoc, a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook şi nu în presă, că a fost în vizită la militarul rănit în Kandahar, sergentul major Bogdan Dragomir,la spitalul din Germania în care acesta este internat.
Aşadar, într-o postare pe Facebook – în care Mihnea Motoc publică şi o fotografie cu soldatul-erou – ministrul marturiseste că a trăit “unul dintre cele mai însufleţitoare momente din viaţă” şi spune că militarul român se simte bine, se recuperează repede şi este “extrem de bine tratat şi îngrijit” în spitalul militar din Germania.

Mihnea Motoc i-a înmânat decoraţia conferintă de preşedintele Klaus Iohannis şi o scrisoare personală şi un stilou din partea premierului Dacian Ciolos.

“Am trăit în această dimineaţă, la Centrul Medical Regional Landstuhl, unul din cele mai însufleţitoare momente din viaţă. L-am văzut şi am avut o discuţie chiar foarte alertă cu proaspătul sergent major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supravieţuit din schimbul de focuri de sâmbăta trecută de la Kandahar. L-am găsit foarte bine, se recuperează repede şi este extrem de bine tratat si îngrijit. Am fost onorat să îi înmânez Medalia atestând Ordinul ce i-a fost conferit de Preşedintele României Klaus Iohannis, o scrisoare personală şi un stilou din partea Primului Ministru Dacian Cioloş, precum şi să transmit urările de bine pe care domniile lor m-au însărcinat să le comunic.

Mulţumesc în mod deosebit comandantului Spitalului, James Laterza şi domnului Jeffrey Frazier, pentru atenta şi sensibila îndrumare a îngrijirilor acordate militarului nostru şi apreciez profesionalismul şi atenţia manifestată de întreg personalul de la Landstuhl.
Bogdan Dragomir e acolo în condiţii cât se poate de apropiate de casă. Îl aşteptăm însă cât mai grabnic acasă cu adevarat şi gata de acţiune”, scrie Mihnea Motoc pe Facebook.

Şi InfoMondo Militar îi doreşte însănătoşire grabnică sergentului major, Bogdan Dragomir, şi să revină cât mai curând acasă!

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.