Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Sergentul major Mihaela Purdea – locul 10 la ştafeta de biatlon feminin de la JO

Sergentul major Mihaela Purdea, membră a Clubului Sportiv Aplicativ-Militar “Bucegi” din Predeal, aflată în delegaţia ţării noastre la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver, Canada, s-a clasat pe locul 10 împreună cu ştafeta feminină de biatlon a României în cursa de 4×6 km.

Ştafeta României, în compunerea căreia, alături de Mihaela Purdea, s-au aflat Dana Plotogea, Eva Tofalvi, şi Reka Ferencz a terminat cursa cu timpul total de 1h12’32”7/10, obţinând una dintre cele mai bune performanţe pentru delegaţia română prezentă la această olimpiadă.

La proba de ştafetă feminină de biatlon (4×6 km) au luat startul 19 echipe.

Sursa: comunicat al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Sergentul major Mihaela Purdea – locul 10 la ştafeta de biatlon feminin de la JO”

  1. De cand a devenit InfoMondo Militar filiala Observatorului Militar? Apropo: voi luati bani de la DGIA?

  2. Rumanu says:

    Felicitari pentru toate fetele si cinste lor. Cu astfel de oameni trebuie sa ne mandrim si sa-i scoatem in fata. Putini stiu ca aceasta domnisoara are doua facultati si un master; cu alte cuvinte, poate cineva s-o gandi ca gradul ei este prea mic pentru capacitatile ei fizice si intelectuale. In alta ordine de idei, nu stiu de ce nu se vorbeste deloc despre filmul BBC-ului facut in Romania cu militari ai Armatei Romane. Aici se poate viziona: http://www.peteava.ro/id-488713/bbc-se-intoarce-pe-tancurile-armatei-romane

  3. barrakuda73 says:

    Da’ cum sa vorbeasca cineva despre acel film? Daca nu apare vreo panarama dezbracata sau vreun manelar plin de ghiuluri nu prezinta interes pentru televiziuni. Oricum pe tipii astia din televiziuni nu-i intereseaza ca exista si altfel de telespectatori, ei cred ca ce a spus Base este adevarat cu aia 99% din romani care asculta manele. Iar la capitolul sport ce sa mai vorbim? Toata ziua se vorbeste despre acel sport in care nu mai reprezentam demult o forta in timp ce adevaratii perfomeri romani sunt pomeniti in treacat asta intr-un caz fericit.